Telenovelele "Las Bravo" și "Suflet de Gheață" sunt disponibile  acum pe protvplus.ro 

Telenovelele Las Bravo și Suflet de Gheață sunt disponibile acum pe protvplus.ro
Citeste mai mult despre: telenovele, acasatv, protvplus
Data publicarii: 15 Iulie 2019

Protvplus.ro, platforma video a PRO Tv-ului, îți aduce în premieră cele mai iubite telenovele. 

În fiecare săptămână, protvplus.ro aduce în casele dumneavoastră cele mai indragite telenovele, online și gratuit, pe care le poți viziona oricând. 

"Las Bravo" și "Suflet de Gheață" sunt primele două seriale care sunt deja dispobile pe site. În fiecare săptămână poți vedea 10 episoade noi. 

Suflet de Gheață este o producție TV AZTECA, 2013 Mexic, care-i are în distribuție pe Gabriela Spanic, Eduard Capetillo, Michelle Vieth și Jorge Alberti. O poveste fascinantă despre dragoste, pasiune, șantaj și putere .

 

Povestea Almei începe în momentul în care aceasta, împreună cu  parinții săi, sunt lăsăți pe drumuri de mătușa sa, Josefina și unchiul Carlos. Tatăl Almei îl acuză pe unchiul ei că i-a ruinat afacerea cu bijuterii. 

Deși părinții fetei îi imploră să le fie milă de ei, Josefina și Carlos sunt de neclintit. Ei pleacă și mașina în care se află cei trei cade într-o râpă. Singura supraviețuitoare este Alma. Fetița ajunge la un orfelinat, unde se împrietenește cu Gallo. Un an mai târziu, mătușa sa, Josefina, o ia de la orfelinat.

 

Peste ani, Alma se transformă într-o femeie răzbunătoare, dură, în care există o dorință vie de  răzbunare. 

 

 

"LAS BRAVO" - telenovela în care regretata Edith Gonzalez este în rol principal, alături de Mauricio Islas si Saul Lisazo, este un serial  serial dinamic, modern, cu bărbați frumoși și femei puternice care sunt nevoite să își croiască pline de curaj, propriul drum în viață.

Personajul principal din "LAS BRAVO", Valentina Diaz Brav,o este o femeie care a trăit fără griji alături de familia ei: soțul și cele trei fiice Fabiana, Roberta și Adriana Bravo.

Însă după moartea lui Jose Bravo, familia ajunge la sapă de lemn și este aruncată în stradă.

Valentina află că Jose Bravo a păstrat un secret întunecat și anume faptul că era proprietarul unui club de noapte pentru bărbați. Un club de noapte în care fetele frumoase și dezinhibate oferau plăceri bărbaților potenți financiar aflați în căutare de plăceri  interzise.

Frumoasa și talentata Valentina Bravo va trebui să învețe să "supraviețuiască" alături de bărbații care lucrează pentru ea.

De-a lungul celor peste 100 de episoade, Valentina Bravo va învăța ce este independența, se va descoperi pe sine și va întâlni adevărata dragoste.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies