Bunele maniere la masa: arta de a nu te face de ras

Bunele maniere la masa: arta de a nu te face de ras
Data publicarii: 13 Octombrie 2012

Chiar daca secolul vitezei inseamna si mancare preparata la minut si sandvisuri in pauza de pranz, exista inca si mese tinute ca la carte sau dineuri oficiale, la care trebuie sa faci fata si altor reguli decat a-ti linge degetele de “bun ce-a fost”! Nu e un capat de tara sa nu stii care dintre pahare e de vin alb sau vin rosu si nici sa incurci nenumaratele feluri de furculite pe care le gasesti in stanga farfuriei, dar n-ar strica pentru imaginea ta sa ai scoala bunelor maniere, cum spunea bunica mea.

Sa stii sa nu vorbesti cu gura plina sau sa multumesti pentru masa sunt reguli elementare ce tin de cei 7 ani de acasa. Dar sa te descurci in hatisul “etichetei” unui supeu, e o adevarata incercare.

 

Citeste  mai multe pe FoodStory

Program Acasa TV
  • Luni
  • 05:45 Flori insangerate S3
    135 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    75 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    105 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies