Martini cu suc de rodii. Ai nevoie doar de o sticla de Martini si suc de rodii, facut de tine sau cumparat. Pune in fiecare pahar 2 degete de Martini si restul suc de rodii. Simplu si delicios. Se serveste rece.
Vin fiert cu merisoare. Daca vrei sa servesti o bautura calda, poti opta pentru vin fiert cu suc de merisoare. Vinul se incalzeste si se pune in pahare iar apoi se adauga sucul de meriosoare. Pentru decor, poti adauga in pahare cateva merisoare. Este o combinatie delicioasa intre aroma vinului si savoarea acrisoara a merisoarelor.
Brandi cu suc de mere. Acesta este un cocktail delicios insa putin mai complicat. Fiecare pahar se umple trei sferturi cu brandi. Ulterior se adauga sucul de mere si putin Cointreau. In functie de gust se adauga si o lingurita de zeama de lamaie. Paharul se orneaza cu felii de mar.
Punch cu gin si lamaie. Pentru acest cocktail ai nevoie de gin (doua degete in fiecare pahar), suc de lamaie (o lingura) si putina apa minerala. Pentru a echilibra gustul, te sfatuim sa adaugi putina miere.
Proseco orange. Pentru acest cocktail, foarte festiv, ai nevoie de o sticla de proseco sau de vin spumant. Jumatate de pahar se umple cu vin spumant iar restul cu suc de portocale amestecat cu nectar de mango. Paharul poate fi ornat cu coji de portocale, taiate artistic, in spirala, sau cu felii de portocale.
06:00 | Santa Diabla 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 15 min
|
09:15 | ProVerde - Acasa toamna 2025 30 min
|
09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
10:00 | Planuri pentru doi si planuri pentru noi 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Santa Diabla 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Acea fata 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
02:00 | Mostenirea 135 min
|
05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|