Cinci rezolutii de inceput de an pe care ai putea sa le implinesti in 2012

Cinci rezolutii de inceput de an pe care ai putea sa le implinesti in 2012
Citeste mai mult despre: an nou, dorinte, rezolutii
Data publicarii: 03 Ianuarie 2012

Suntem la inceput de an si este un moment perfect pentru a-ti stabili cateva scopuri realiste pentru anul care tocmai a inceput. Secretul consta in stabilirea unor obiective realizabile, care sa te faca sa te simti mai bine.

Iata cateva idei de la noi.

1. Mai mult timp cu cei dragi.

Orarul incarcat de fiecare zi, multitudinea de lucruri care trebuie sa rezolvate si stresul ne pot indeparta de cei dragi, carora le alocam din ce in ce mai putin timp. Totusi, fara oamenii care ne iubesc si pe care ii iubim viata nu ar mai fi la fel, asa ca ar fi dragut daca anul viitor ai aloca cateva minute in fiecare zi pentru o conversatie sincera si deschisa cu cei dragi.

2. Mai putina tehnologie.

Uneori comunicarea mediata digital tinde sa inlocuiasca unicare directa. In loc sa ii scrii pe perete prietenei tale, fa o plimbare intr-o seara pana la ea acasa si vorbeste cu ea fata in fata. Cu siguranta ea va aprecia acest gest. Fa un efort suplimentar ca macar duminica sa stai deoparte de computer si televizor si iesi in parc cu prietenii, fa o vizita la un muzeu, mergi la teatru sau pur si simplu petrece ziua conversand cu cei dragi.

3. Mananca mai sanatos.

Nu e foarte greu sa incepi un stil de viata mai sanatos. E o chestiune de obisnuinta. Cateva mici schimbari vor face o amare diferenta. Mananca mai multe legume si fructe, inlocuieste zaharul cu mierea, schimba painea alba cu painea integrala, nu sari peste micul dejun, reunuta la bauturile carbogazoase in favoarea ceaiurilor din plante si redu consumul de dulciuri.

4. Mai multe exercitii.

Chiar daca nu ai timp sa mergi la sala, nu inseamna ca nu poti face miscare. Iata cateva idei simple. Coboara din tramvai, autobuz sau metrou cu o statie inainte de casa ta, iesi la plimbare cu animalul de companie cat mai des, fa cateva abdomene in fiecare zi, scoate-ti cea mai buna prietena la alergat prin parc, danseaza in fiecare dimineata un sfert de ora pe muzica ta preferata si fa curatenie prin casa in fiecare week-end.

5. Ajuta-i pe ceilalti.

Daca tot te-ai ocupat de trup, ocupa-te si de suflet. Sunt o multime de modalitati de a-i ajuta pe ceilalti. De la faptul ca ii asculti atunci cand au probleme, chiar daca nu ii poti ajuta cu nimic, la faptul ca faci pentru ceilalti mici comisioane. Bunica ta sigur are nevoie de ajutor cu cumparaturile, fratele tau are nevoie de ajutor la teme sau poate o vecina in varsta are nevoie sa ii aduca cineva ziarul sau legumele de la piata. Fii disponibila pentru ceilalti atunci cand simti ca ii poti ajuta. E un sentiment foarte placut care te va ajuta sa te simti mai bine cu propria persoana.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Sarutul otravit
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies