Foloseste painea pana la ultima frimitura. Uite cum sa faci din ea deserturi delicioase

Foloseste painea pana la ultima frimitura. Uite cum sa faci din ea deserturi delicioase
Data publicarii: 13 August 2012

In afara de feliile puse la prajit, de sandvisurile facute la grill sau de crutoanele pentru supa, resturile mai tari de paine pot fi transformate si in bunatati dulci pentru sfarsitul mesei.

Daca esti fanul painii de casa, cumparata de la brutarie cand inca e fierbinte, stii ca dupa cateva zile nu mai are nici savoarea, nici starea pufoasa ca atunci cand e proaspata. Si cum o paine buna si mare costa de la 3 lei in sus, nu iti vine sa arunci la cos restul ramas. Te invatam cum sa o transformi intr-un desert rapid si usor de facut.

 

Friganele

Daca vrei sa le dai un nume pompos le poti spune paine prajita frantuzeasca. De fapt, nu este altceva decat paine tavalita printr-un amestec cu ou, smantana si zahar vanilat si prajita in unt. In Franta este un desert apreciat, servit cu un topping de inghetata si sos caramel, dulceata, ciocolata sau frisca.

 

Mai multe pe foodstory.ro

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies