Daca esti fanul painii de casa, cumparata de la brutarie cand inca e fierbinte, stii ca dupa cateva zile nu mai are nici savoarea, nici starea pufoasa ca atunci cand e proaspata. Si cum o paine buna si mare costa de la 3 lei in sus, nu iti vine sa arunci la cos restul ramas. Te invatam cum sa o transformi intr-un desert rapid si usor de facut.
Friganele
Daca vrei sa le dai un nume pompos le poti spune paine prajita frantuzeasca. De fapt, nu este altceva decat paine tavalita printr-un amestec cu ou, smantana si zahar vanilat si prajita in unt. In Franta este un desert apreciat, servit cu un topping de inghetata si sos caramel, dulceata, ciocolata sau frisca.
Mai multe pe foodstory.ro
05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
---|---|
08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 75 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Trei surori S3 105 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|