(P) Nou de la Colleen Hoover: cartea "Totul începe cu noi"

(P) Nou de la Colleen Hoover: cartea Totul începe cu noi
Citeste mai mult despre: coleen hoover, carte
Autor: Alexandra Nichita Data publicarii: 18 Mai 2023

Iubitorii cărților scrise de Colleen Hoover și mai ales toți cei care au citit cu sufletul la gură Totul se termină cu noi au un nou motiv de bucurie: A fost lansată cartea Totul începe cu noi, continuare poveștii din primul volum. Aceasta oferă cititorilor mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu personajele preferate. Pentru toți cei care nu au citit primul volum al seriei, înainte de a prezenta cartea Totul începe cu noi, vom detalia pe scurt firul narativ. 

Lily, protagonista aceste seriei, este o tânără care a avut parte de multe încercări în viață. Totuși, a depus eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivele. A absolvit liceul, s-a mutat în Boston și și-a dezvoltat propria afacere. Se părea că și-a găsit liniștea, dar apoi apare în viața ei Ryle Kincaid, un neurochirurg atrăgător, care îi va da viața peste cap. Ryle este încăpățânat, dar în același timp este sensibil și inteligent și Lily îl atrage. Cu toate acestea, Ryle nu dorește o relație pe termen lung, însă Lily devine excepția de la regulă. Lily este hotărâtă să descopere ce s-a întâmplat în viața lui Ryle, dar se lasă copleșită de gândurile ei despre Atlas, prima ei dragoste. Deoarece viața surprinde mereu, Atlas reapare în viața lui Lily și relația ei cu Ryle este pusă în pericol.

În a doua carte a seriei, Totul incepe cu noi, personajele principale sunt cei trei din volumul anterior. Lily și Ryle au găsit armonie în relația lor și își împart custodia fiicei lor, Emerson. Viața lor părea să decurgă într-un mod obișnuit, până când Lily îl întâlnește din întâmplare pe Atlas. Bărbatul este încântat de această întâlnire, deoarece speră că poate reîncepe o poveste de dragoste cu Lily.

Deși și Lily este entuziasmată, gândurile despre Ryle nu îi dau pace. El nu mai este soțul ei, însă face parte din viața ei și cu dificultate ar accepta un alt bărbat în viața ei și a fiicei sale.

Cartea este scrisă din perspectiva lui Lily și a lui Atlas și prezintă trecutul lui Atlas, dar și modul în care cei doi se regăsesc și reaprind pasiunea din perioada adolescenței. Deși sentimentele lor devin mai puternice, cei doi resimt influenta lui Ryle, care s-a dovedit a fi impulsiv. Ryle consideră că Atlas este responsabil pentru destrămarea căsniciei cu Lily.

Pentru a afla ce s-a întâmplat între protagoniști și care va fi deznodământul, comandă cărțile scrise de Colleen Hoover de la BOOKZONE. Tot în această librărie online vei găsi și alte romane scrise de Colleen Hoover, pe care le vei citi cu sufletul la gură. Printre romanele excepționale scrise de Colleen Hoover, se numără: Speranță Pierdută, Dintotdeauna TU, Verity, Heart Bones, Layla, Frânturi din el, Confess și altele. Sunt cărți excepționale, pe care le vei citi cu sufletul la gură. 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies