(P) OKcredit propune soluții de finanțare accesibile tuturor

(P) OKcredit propune soluții de finanțare accesibile tuturor
Citeste mai mult despre: Okcredit, solutii de finantare
Autor: Alexandra Nichita Data publicarii: 03 Mai 2023

Banii sunt resursa care ne ghidează în fiecare aspect al vieții noastre, ceea ce înseamnă că lipsa lor poate conduce la neplăceri majore. Pentru a evita aceste situații, soluția ideală ar fi conturarea unui cont de economii, dar cum această variantă nu este la îndemâna oricui și situațiile neprevăzute așteaptă la orice pas, ai posibilitatea să îți creezi propria rezervă de bani în doar câteva minute. 

La OKcredit te așteaptă și opțiunea de IFN – credit pentru persoane fizice, care a fost creată special pentru ca tu să îți poți rezolva cu ușurință problemele financiare neprevăzute!

Ce înseamnă un credit IFN?

IFN este abrevierea utilizată pentru instituțiile financiare nebancare. Creditele IFN sunt soluțiile de finanțare dezvoltate de aceste entități, oferite doar persoanelor fizice, ca alternativă la serviciile bancare convenționale. În cazul OKcredit, acestea îți pun la dispoziție sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei, pe care le poți obține pe o perioadă de până la cinci ani.

Cine poate accesa un credit IFN?

Principalul avantaj al creditelor oferite de OKcredit este faptul că oricine poate beneficia de acestea. Criteriile de eligibilitate sunt minime și se limitează la deținerea unei surse de venit stabile, fie salariu, PFA sau pensie și vârsta minimă de 20 de ani. Va mai trebui să pui la dispoziție un cont bancar personal și un card, plus date de contact pentru a putea facilita comunicarea, număr de telefon și adresă de email.

Cum poți obține bani rapid de la OKcredit?

Procedura pe care trebuie să o urmezi pentru a intra instant în posesia banilor printr-un astfel de credit este foarte simplă și o poți urma de oriunde. Fără drumuri la instituție, cozi la ghișee sau teancuri de documente, obții suma necesară în câteva ore, iar tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platforma OKcredit și să urmezi pașii indicați. Alege suma dorită și prima dată scadentă, completează formularul atașat și transmite cererea spre analiză. Decizia de creditare o vei primi în doar câteva ore, iar viramentul se va efectua imediat dacă răspunsul primit este afirmativ.


 

Obține toate avantajele pe care OKcredit le-a conturat pentru tine

Rapiditatea și simplitatea de accesare a creditelor IFN sunt, cu siguranță, două aspecte foarte importante atunci când te confrunți cu o situație cu caracter urgent. Însă, pe lângă acestea, OKcredit plusează cu multe alte beneficii care te vor convinge că aceste soluții de finanțare sunt ideale pentru tine.

OKcredit îți oferă acces la suma necesară fără să îți solicite documente justificative, astfel că nu contează cum vei folosi banii, iar confidențialitatea îți este respectată. Un alt avantaj îl reprezintă flexibilitatea de care te bucuri la rambursare, astfel că nu te lovești de o dată strictă la care să returnezi o rată fixă, ci tu decizi când și cum depui banii în cont. De asemenea, dobânda se aplică doar pentru suma utilizată, lucru care te ajută să controlezi mai bine situația financiară și te bucuri de mai multă flexibilitate.

În plus, faptul că toate acestea sunt de tip revolving te ajută să îți conturezi propria rezervă de bani, la care ai acces oricând dorești, pe o perioadă de 5 ani. Fiecare sumă rambursată devine din nou disponibilă spre retragere în contul tău, ceea ce înseamnă că vei putea rula banii după bunul plac pe întreaga durată a contractului.

Bazează-te pe OKcredit ori de câte ori te afli într-o situație delicată din punct de vedere financiar! Pe această cale nu îți vei mai face griji din cauza banilor și vei avea toata libertatea pe care ți-o poți dori!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies