1. Culoarea uleiului de masline nu este un indicator al calitatii
Este o greseala sa consideri ca uleiul de masline mai inchis la culoare este mai bun si mai sanatos decat cel mai deschis, sau invers. Culoarea acestuia depinde de soiul de masline din care este facut.
2. Spania este cel mai mare producator de ulei de masline
Chiar daca uleiul de masline este asociat cu bucataria italiana, Spania este tara care produce cea mai mare cantitate. Aproape 48% din productia totala din lume vine de aici.
3. Termenul "light" asociat cu uleiul de masline este doar o unealta de marketing.
Nu te gandi ca daca este light, uleiul de masline va avea mai putine calorii. In cazul uleiului, este folosit doar ca sa sporeasca vanzarile, desi se refera de fapt la o aroma mai slaba.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|