Iata cateva greseli pe care sa le eviti atunci cand iti prepari cafeaua.
1. O fierbi prea mult
Daca iti iese cafeaua din ce in ce mai amara, e semn ca fie o lasi la fiert prea mult timp, fie trebuie sa-ti inlocuiesti ibricul.
2. Incalzesti apa prea tare
Utilizarea unei temperaturi corecte a apei este de o importanta cruciala pentru aroma cafelei. 90 grade sunt ideale. Aceasta temperatura extrage aromele pe care le iubim si scoate aciditatea din cafea.
3. Nu tii cont de cantitati
Cantitatile perfecte cand vine vorba de cafea sunt urmatoarele: 2 linguri la 170ml apa. Bineinteles, daca vrei o cafea mai tare, poti pune mai multa cafea. Important este sa stai cat mai aproape de aceste cantitati.
Citeste continuarea pe foodstory.ro
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Indrazneste sa spui "Da" 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 135 min
|
| 04:15 | Indrazneste sa spui "Da" 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|