CONCURSUL "Gateste sanatos si castigi un Hot Pan" s-a terminat! Afla cine a castigat!

CONCURSUL Gateste sanatos si castigi un Hot Pan s-a terminat! Afla cine a castigat!
Citeste mai mult despre: concurs, Hot Pan, tigaie electrica, Top Shop
Data publicarii: 20 Septembrie 2010

Ai avut ocazia de a ne arata cat de priceput(a) esti in bucatarie si de a castiga un premiu util pentru bucataria ta! Trebuia sa ne trimiti o poza cu una dintre mancarurile sanatoase preparate de tine, impreuna cu lista de ingrediente folosite si modul in care ai gatit-o. Cea mai votata reteta ii aduce celui care a preparat-o o Hot Pan - tigaie electrica multifunctionala, care coace, prajeste, frige si fierbe la aburi!

De ce ti-ai dori un Hot Pan?

    * mancarea nu se arde si nu se lipeste (suprafata neaderenta)
    * mancare sanatoasa – gatesti fara grasime
    * incalzire rapida si distribuita uniform pe toata suprafata
    * foarte usor de curatat
    * perfecta pentru feluri de mancare diferite

Aici poti sa citesti pe indelete REGULAMENTUL concursului!

Castigatoarea concursului este Mariana Olimpia din Targu Mures!

Reteta postata de ea:

Cartofi natur cu sunca si ciupercute umplute

Ingrediente:
500 gr.Ciuperci albe (champignons) 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 rosie, 150 gr. sunca 100 gr, smantana cascaval ras. ceva ulei de masline, sare, piper-dupa gust 1 legatura de frunze patrunjel 500 gr.cartofi

Mod de preparare:
Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa si usturoiul. Rosia se curata de coaja si samburi, se taie cubulete. Sunca se taie marunt.

Se pune ceapa la prajit, in ulei de masline. Nu se rumeneste tare. Cand ceapa devine putin aurie se adauga coditele tocate si usturoiul, se lasa scurt la prajit. Adaugam sunca, se mai lasa putin la prajit. Punem rosia si patrunjelul tocat si mai lasam 1-2 minute la foc moderat.

Turnam smantana, lasam putin sa scada. Acum trebuie gustat, daca mai trebuie adaugata sare (atentie la sunca-poate fi deja destul de sarata!) si se pune piper dupa gust. Umplem ciupercile, le acoperim cu cascaval ras si dam la cuptor la 200°C, incalzit in prealabil. Le rumeniti dupa plac. Intre timp se fierb cartofii cubulete se adauga putina vegeta se strecoara de apa si se adauga patrunjelul taiat marunt. Pofta buna!

Mai jos puteti vedea si cum aratat reteta prepaprata de Mariana!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Inima nu minte
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies