CONCURSUL "Gateste sanatos si castigi un Hot Pan" s-a terminat! Afla cine a castigat!

CONCURSUL Gateste sanatos si castigi un Hot Pan s-a terminat! Afla cine a castigat!
Citeste mai mult despre: concurs, Hot Pan, tigaie electrica, Top Shop
Data publicarii: 20 Septembrie 2010

Ai avut ocazia de a ne arata cat de priceput(a) esti in bucatarie si de a castiga un premiu util pentru bucataria ta! Trebuia sa ne trimiti o poza cu una dintre mancarurile sanatoase preparate de tine, impreuna cu lista de ingrediente folosite si modul in care ai gatit-o. Cea mai votata reteta ii aduce celui care a preparat-o o Hot Pan - tigaie electrica multifunctionala, care coace, prajeste, frige si fierbe la aburi!

De ce ti-ai dori un Hot Pan?

    * mancarea nu se arde si nu se lipeste (suprafata neaderenta)
    * mancare sanatoasa – gatesti fara grasime
    * incalzire rapida si distribuita uniform pe toata suprafata
    * foarte usor de curatat
    * perfecta pentru feluri de mancare diferite

Aici poti sa citesti pe indelete REGULAMENTUL concursului!

Castigatoarea concursului este Mariana Olimpia din Targu Mures!

Reteta postata de ea:

Cartofi natur cu sunca si ciupercute umplute

Ingrediente:
500 gr.Ciuperci albe (champignons) 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 rosie, 150 gr. sunca 100 gr, smantana cascaval ras. ceva ulei de masline, sare, piper-dupa gust 1 legatura de frunze patrunjel 500 gr.cartofi

Mod de preparare:
Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa si usturoiul. Rosia se curata de coaja si samburi, se taie cubulete. Sunca se taie marunt.

Se pune ceapa la prajit, in ulei de masline. Nu se rumeneste tare. Cand ceapa devine putin aurie se adauga coditele tocate si usturoiul, se lasa scurt la prajit. Adaugam sunca, se mai lasa putin la prajit. Punem rosia si patrunjelul tocat si mai lasam 1-2 minute la foc moderat.

Turnam smantana, lasam putin sa scada. Acum trebuie gustat, daca mai trebuie adaugata sare (atentie la sunca-poate fi deja destul de sarata!) si se pune piper dupa gust. Umplem ciupercile, le acoperim cu cascaval ras si dam la cuptor la 200°C, incalzit in prealabil. Le rumeniti dupa plac. Intre timp se fierb cartofii cubulete se adauga putina vegeta se strecoara de apa si se adauga patrunjelul taiat marunt. Pofta buna!

Mai jos puteti vedea si cum aratat reteta prepaprata de Mariana!

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    10:00 Retetele iubirii
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    30 min
    02:00 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    02:15 Mostenirea
    120 min
    04:15 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:30 Retetele iubirii
    90 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies