Consumul de cafea şi ceai reduce riscul apariţiei cancerului renal

Consumul de cafea şi ceai reduce riscul apariţiei cancerului renal
Data publicarii: 07 Ianuarie 2008

Persoanele care beau cafea şi ceai în mod regulat trebuie să ştie că astfel îşi micşorează riscul de a face cancer de rinichi, au anunţat cercetătorii de la Şcoala de Medicină Harvard din Boston, SUA.

Oamenii de ştiinţă au observat că ceaiul şi cafeaua protejează împotriva cancerului de rinichi, în timp ce laptele, sucurile acidulate şi cele naturale nu au nici un efect, scie Gândul.

Cafeaua şi ceaiul măresc sensibilitatea corpului la insulină (hormonul care controlează nivelul de sânge din organism), iar oamenii de ştiinţă cred că odată cu timpul, nivelul de insulină din corp influenţează gradul de risc al apariţiei cancerului de rinichi.

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    195 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies