Consumul de cafea şi ceai reduce riscul apariţiei cancerului renal

Consumul de cafea şi ceai reduce riscul apariţiei cancerului renal
Data publicarii: 07 Ianuarie 2008

Persoanele care beau cafea şi ceai în mod regulat trebuie să ştie că astfel îşi micşorează riscul de a face cancer de rinichi, au anunţat cercetătorii de la Şcoala de Medicină Harvard din Boston, SUA.

Oamenii de ştiinţă au observat că ceaiul şi cafeaua protejează împotriva cancerului de rinichi, în timp ce laptele, sucurile acidulate şi cele naturale nu au nici un efect, scie Gândul.

Cafeaua şi ceaiul măresc sensibilitatea corpului la insulină (hormonul care controlează nivelul de sânge din organism), iar oamenii de ştiinţă cred că odată cu timpul, nivelul de insulină din corp influenţează gradul de risc al apariţiei cancerului de rinichi.

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies