Pe de altă parte, consumul ridicat de conopidă se ascociază cu o incidenţă scăzută a bolilor de inimă şi a atacului cerebral.
Mai mult, conopida previne anemia şi ajută la reglarea tensiunii arteriale. Fie că e murată sau gătită, conopida trebuie mâncată de trei sau chiar de mai multe ori pe săptămână. Are foarte puţine calorii şi, de aceea, poate fi mâncată în orice cantitate.
Pentru a se beneficia la maximum de avantajele date de conopidă trebuie să se ştie cum să se depoziteze. Astfel, este recomandat ca această legumă să fie împachetată, depozitată în frigider şi consumată în cel mai scurt timp posibil.
Mai multe citiţi în Gândul.
05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 105 min
|
18:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
20:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 105 min
|
03:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|