Consumul exagerat de produse din carne afumată afectează plămânii

Consumul exagerat de produse din carne afumată afectează plămânii
Data publicarii: 17 Aprilie 2007

Studiul la care au participat 7.352 de persoane, cu o vârstă medie de 65 de ani, a fost publicat în American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, scrie Mediafax.

Cercetarea a arătat că un consum exagerat de şuncă poate afecta plămânii. Persoanele care au mâncat produse din carne afumată de cel puţin 14 ori pe lună au prezentat de două ori mai multe riscuri de a dezvolta boala pulmonară obstructivă, faţă de cei care nu au consumat astfel de alimente.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Leylifer
    90 min
    04:30 Ce se intampla, doctore?
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies