Curele de slăbire care impun un consum extrem de scăzut de carbohidraţi favorizează apariţia cancerului la colon, potrivit unui studiu realizat de o echipă de cercetători din Marea Britanie preluat de telegraph.co.uk.
În mod tradiţional o astfel de dietă începe cu eliminarea aproape în totalitate a alimentelor care conţin carbohidraţi, care se găsesc în alimente precum cartofi, produse lactate proaspete şi alcool. Această etapă durează două săptămâni şi majoritatea persoanelor raportează o scădere drastică în greutate în această perioadă. Nivelul de carbohidraţi este apoi mărit treptat pe parcursul săptămânilor următoare. În acest moment situaţia devine periculoasă, potrivit profesorului Flint.
Persoanele care urmează această dietă au tendinţa de a menţine şi după prima etapă un nivel scăzut al carbohidraţilor şi prezintă mari riscuri de a dezvolta cancer la colon. Dieta cu nivel scăzut a implicat un consum zilnic de 24 grame de carbohidraţi (cantitate normală într-o dietă de tipul Atkins).
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|