Ingrediente:
450g fusilli Barilla 225 g gorgonzola 45g smantana 85g parmezan sare dupa gust
Mod de preparare:
Marunteste Gorgonzola si pune-o intr-un vas de ceramica sau de otel. Umple o oala, putin mai larga decat vasul de ceramica (sau otel) cu apa, si pune-o pe foc. Pune vasul in oala, astfel incat sa atinga apa.
Lasa branza sa se topeasca si cand e gata adauga smantana si parmezanul.
Amesteca si mai lasa sa stea pe foc 3 minute. In timpul asta, gateste pastele al dente, intr-o oala cu apa sarata.
Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul de gorgonzola. Serveste imediat.
Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 22 min
Grad de dificultate: usor
Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 120 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|