Ingrediente:
450g fusilli Barilla 225 g gorgonzola 45g smantana 85g parmezan sare dupa gust
Mod de preparare:
Marunteste Gorgonzola si pune-o intr-un vas de ceramica sau de otel. Umple o oala, putin mai larga decat vasul de ceramica (sau otel) cu apa, si pune-o pe foc. Pune vasul in oala, astfel incat sa atinga apa.
Lasa branza sa se topeasca si cand e gata adauga smantana si parmezanul.
Amesteca si mai lasa sa stea pe foc 3 minute. In timpul asta, gateste pastele al dente, intr-o oala cu apa sarata.
Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul de gorgonzola. Serveste imediat.
Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 22 min
Grad de dificultate: usor
Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp
06:00 | Draga mama 135 min
|
---|---|
08:15 | Favorul 60 min
|
09:15 | Sarutul otravit 60 min
|
10:15 | Dragoste de neinvins 120 min
|
12:15 | Mereu in gandul meu 45 min
|
13:00 | Destinati iubirii 120 min
|
15:00 | Un nou rasarit 120 min
|
17:00 | Dragoste de neinvins 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Favorul 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Baiatul meu 60 min
|
00:00 | Mereu in gandul meu 60 min
|
01:00 | Calea spre iertare 240 min
|
05:00 | Baiatul meu 60 min
|
06:00 | Draga mama 135 min
|