Ingrediente:
450g fusilli Barilla 225 g gorgonzola 45g smantana 85g parmezan sare dupa gust
Mod de preparare:
Marunteste Gorgonzola si pune-o intr-un vas de ceramica sau de otel. Umple o oala, putin mai larga decat vasul de ceramica (sau otel) cu apa, si pune-o pe foc. Pune vasul in oala, astfel incat sa atinga apa.
Lasa branza sa se topeasca si cand e gata adauga smantana si parmezanul.
Amesteca si mai lasa sa stea pe foc 3 minute. In timpul asta, gateste pastele al dente, intr-o oala cu apa sarata.
Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul de gorgonzola. Serveste imediat.
Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 22 min
Grad de dificultate: usor
Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Familia 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|