Dulceturile si gemurile pastreaza nu numai savoarea fructelor, dar si o parte din vitaminele lor, asa ca pot fi o sursa de energie in zilele friguroase. Inainte sa te apuci de treaba trebuie sa stii cele mai importante trucuri:
Foloseste pentru fierbere numai oale din otel inoxidabil, altfel gemul sau dulceata se vor lipi de ele. Ca sa verifici daca dulceata este gata picura putin sirop din oala intr-un pahar cu apa rece. Daca picaturile nu se dizolva, inseamna ca e gata de pus in borcane. Pregateste-ti borcanele din timp. Spala-le, sterilizeaza-le si usuca-le bine. Daca deschizi borcanul si nu mananci toata dulceata din el, poti sa pui deasupra un strat de zahar.
Citeste mai multe pe www. foodstory.ro!
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 105 min
|
03:00 | Capcana razbunarii 90 min
|
04:30 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|