1. Foloseste cerealele pentru o crusta perfecta de pane
Amesteca fulgi de porumb sau de grau zdrobiti cu pesmet si vei obtine o crusta crocanta pentru peste, pui sau alte preparte pane. Le poti praji in tigaie sau le poti rumeni la cuptor.
2. Pregateste briose crocante
Pune 20-30g de amestec de fulgi crocanti sau muesli in aluatul pentru briose. Pe langa cereale poti folosi si nuci sau alune tocate. Incearca ideea noastra in aceasta reteta de briose simple cu vanilie.
3. Pune cereale in aluatul de clatite
Noi iti dam reteta de clatite americane (pancakes)…
...iar tu ii adaugi cateva linguri de tarate de grau ca sa transformi acest deliciu intr-un mic dejun satios.
4. Foloseste cerealele pentru crusta de cheesecake
Nu ai biscuiti cu ovaz in casa? Nu-i nimic, poti folosi pentru baza acestei prajituri si un amestec de fulgi de ovaz si nuci macinate. Vei obtine o crusta perfecta si gustoasa pentru crema de branza ce se toarna deasupra.
5.Amesteca cereale cu smoothie-ul preferat
Daca iubesti cerealele de la micul dejun si daca obisnuiesti sa iti incepi ziua cu un smoothie, atunci poti face combinatia perfecta. Combina intr-un blender 250ml lapte, 85g afine congelate, 1 felie de banana congelata si 20g fulgi de porumb.
6. Adauga cereale in desertul preferat
Cerealele pentru micul dejun se potrivesc in inghetate sau parfait. Vor adauga o textura crocanta acestor deserturi cremoase si fibre sanatoase pentru dieta.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Familia 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|