(P) Merial lanseaza NexGard si Broadline in Romania

(P) Merial lanseaza NexGard si Broadline in Romania
Data publicarii: 28 Mai 2014

NexGard - prima si unica tableta masticabila, cu aroma de vita, administrata lunar, impotriva puricilor si capuselor la caini Broadline - prevenire si tratament antiparazitar cu spectru larg pentru pisici.

Merial, producatorul celui mai recomandat antiparazitar pentru caini si pisici de pe piata FRONTLINE® Combo anunta astazi lansarea NexGard (afoxolaner) prima si unica tableta masticabila cu aroma de carne de vita, administrata lunar impotriva puricilor si capuselor la caini. NexGard va fi disponibil foarte curand in toata tara, numai pe baza de reteta si recomandarea medicului veterinar. Conform studiilor, NexGard este foarte placut la gust, cu 90 la suta din caini care accepta usor comprimatul masticabil.

“Suntem foarte entuziasmati de lansarea produsului NexGard si de posibilitatile pe care acesta le ofera veterinarilor si posesorilor de caini” a spus Dr. Sorin Badea, Director General Veteco Interservices, distribuitor oficial al produselor Merial in Romania. “ NexGard  omoara puricii repede, inainte de a depune oua si asigura o protectie de durata impotriva puricilor si capuselor. Formula sa inovatoare este rezultatul expertizei Merial in tehnologiile produselor masticabile si ofera o eficacitate excelenta cu o doza redusa, administrata lunar”. 

Ingredientul activ inovator din NexGard, afoxolaner, este un compus din familia isoxazolinelor, care actionează intr-un mod nou si diferit, dezvoltat specific pentru tratamentul puricilor si capuselor. Afoxolaner perturba sistemul nervos al puricilor si al capuselor, cauzand hiperexcitatie si moartea acestor paraziti.

“Puricii si capusele pot fi o problema serioasa de sanatate pentru animalele de companie si un program de prevenire, care sa includă un control al puricilor și al căpușelor, este o componenta importanta in ingrijirea responsabila a animalelor de companie”, a spus Dr. Sorin Badea. Veterinarul dumneavoastra va poate oferi sfaturi utile in alegerile pentru preventie si tratament. Aroma de vita si usurinta cu care se foloseste NexGard duc la o imbunatatire a eficacitatii tratamentului si la o consolidare a legaturii dintre caine si posesorul sau.”  

NexGard este disponibil  in 4 prezentari pentru tratamentul infestatiilor cu purici si capuse la caini adulti si pui de opt saptamani sau mai mari, cantarind doua sau mai multe kilograme. Studiile au aratat ca NexGard este eficient in tratamentul infestatiilor cu principalele specii de purici si capuse la caini.

NexGard este bine tolerat cand este administrat la doza recomandata pentru tratament.. 

NexGard este disponibil numai pe baza de reteta eliberata de medicul veterinar.  

Simultan cu lansarea NexGard, Merial a lansat Broadline, un produs unic in lupta impotriva puricilor, capuselor si parazitilor interni la pisici. 

Broadline este un produs topic pentru tratamentul si preventia infestatiilor cu purici si capuse, preventia dirofilariozei, tratamentul limbricilor, nematodelor si a teniei, infestatii la pisici adulte si la pui de pisica mai mari de 7 saptamani. Broadline are in combinatie 4 ingrediente active (fipronil + (S)-metopren + eprinomectina + praziquantel ) si protejeaza pisicile pentru o perioada de 4 saptamani.

“Broadline, acest produs nou si inovativ,  incorporeaza anii de experienta si cunostintele tehnice acumulate pe antiparazitare ale companiei Merial”, mentioneaza Dr. Sorin Badea, Director General Veteco Interservices. “Merial este un lider pe piata produselor antiparazitare pentru animale de companie si suntem incantati sa punem la dispozitia veterinarilor un paraziticid felin ‘all-in-one’ care sa ofere un spectru larg de protectie si administrat topic, modalitate preferata de veterinari si de catre detinatorii de pisici.”

Acest antiparazitar inovator, tratament si preventie, a fost dezvoltat in centrele R&D (cercetare si dezvoltare) Merial din Europa si Statele Unite. Broadline si-a dovedit eficacitatea si siguranta in studii extinse, clinice si de laborator.

Broadline va fi disponibil numai pe baza de reteta eliberata de medicul veterinar.  

Despre Merial 

Merial este o companie lider global in inovatie in domeniul sanatatii animale, care furnizeaza o gama completa de produse destinate imbunatatirii sanatatii, starii de bine si performantei diverselor specii de animale. Merial are aproximativ 6,600 angajati si funcționeaza in mai mult de 150 de tari din intreaga lume. Cifra de afaceri din 2012 a fost de $2.8 miliarde. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati  www.merial.com. Merial este o companie Sanofi.  

Despre Sanofi 

Sanofi, un lider in asistenta medicala la nivel mondial, identifica, dezvolta si distribuie solutii terapeutice axate pe nevoile pacientilor. Sanofi are puncte forte in domeniul de asistenta medicala, avand sapte platforme in extindere: solutii pentru diabet, vaccinuri umane, medicamente inovatoare, asistenta medicala de consum, piete in curs de dezvoltare, sanatate animala si noul Genzyme. Sanofi este listata in Paris (EURONEXT: SAN) si in New York (NYSE: SNY). 

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies