Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor

Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor
Data publicarii: 10 Martie 2008

Persoanele care consumă oţet în anumite feluri de mâncare de 5-6 ori pe săptămână sunt de 2 ori mai protejate împotriva apariţiei bolilor cardiace.

Oţetul pe care îl puneţi în salată face mai mult decât să dea gust mâncării. Studiile au arătat că oţetul protejează împotriva infarctelor. Oţetul balsamic conţine acizi alpha linoleici şi acizi graşi Omega 3.

Aceşti compuşi oferă o protecţie sporită împotriva bolilor de inimă. Atunci când oţetul este combinat cu uleiul de măsline, efectele benefice sunt şi mai numeroase.

Citeşte mai multe în Gândul.

 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    15 min
    09:15 ProVerde - Acasa primavara 2025
    30 min
    09:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    10:00 Harry si Meghan: O iubire regala
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    02:00 Mama
    135 min
    04:15 Harry si Meghan: O iubire regala
    105 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies