“Retetele mele preferate de vara sunt cele cu hrana cruda, netrecuta prin foc si am descoperit ca se pot face chiar si supe si ciorbe in acest fel, desigur ca servite reci. Asa ca va spun o reteta invatata pe blogul bucuriebunastarehrisca.blogspot.com de bors rusesc cu sfecla rosie”.
Ingrediente:
-o sfecla rosie;
-un morcov;
-telina, radacina si frunze;
-patrunjel, radacina si frunze;
-o ceapa si niste usturoi;
-o mana de varza murata taiata fideluta;
-leustean si cimbru;
-o lingura de ulei de masline presat la rece
-cui ii place ardei iute, piper si bors;
-apa plata sau de izvor.
Citeste mai multe pe www.foodstory.ro!
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Dragoste la malul marii 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Dragoste la malul marii 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|