Ingrediente:
340g paste farfalle Barilla 200g sunca 1 lingurita mustar 3 linguri maioneza 200g giardiniera (legume murate in otet) 1/2 lamaie 3,5 linguri ulei de masline extra virgin sare si piper
Mod de preparare:
Pune maioneza, mustarul, o lingura de ulei si putin piper intr-un bol si amesteca-le bine cu o furculita.
Taie prosciutto si legumele murate in otet in patratele.
Decojeste lamaia, cu tot cu partea alba. Pastreaza doar pulpa si tai-o in bucatele mici.
Gateste pastele al dente intr-o oala mare cu apa sarata. Apoi, scurge-le de apa si pune-le imediat sub un jet de apa rece, ca sa se opreasca din gatit.
Scurge pastele din nou, pune-le intr-un bol, apoi acopera-le cu sosul facut la inceput, cu prosciutto, legume si lamai.
Amesteca bine, stropeste salata cu putin ulei de masline si serveste.
Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 25 min
Grad de dificultate: usor
Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp
06:00 | Draga mama 135 min
|
---|---|
08:15 | Favorul 60 min
|
09:15 | Sarutul otravit 60 min
|
10:15 | Dragoste de neinvins 120 min
|
12:15 | Mereu in gandul meu 45 min
|
13:00 | Destinati iubirii 120 min
|
15:00 | Un nou rasarit 120 min
|
17:00 | Dragoste de neinvins 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Favorul 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Baiatul meu 60 min
|
00:00 | Mereu in gandul meu 60 min
|
01:00 | Calea spre iertare 240 min
|
05:00 | Baiatul meu 60 min
|
06:00 | Draga mama 135 min
|