Cercetarea s-a bazat pe analiza în laborator a unor legume si fructe, iar specialistii au constatat ca nivelul de apa din aceste alimente este destul de ridicat.
Astfel, printre fructele analizate se numara si pepenele rosu, al carui continut de apa este de 92 la suta. În plus, acest fruct mai contine 8 la suta zahar, calciu, magneziu, potasiu si sodiu. In plus, continutul de vitamina C ajuta la „arderea” grasimilor din organism.
Castravetele are un continut de 96% de apa, aceasta leguma are si un continut ridicat de minerale, magneziu, potasiu, zinc si sodiu.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|