Cercetarea s-a bazat pe analiza în laborator a unor legume si fructe, iar specialistii au constatat ca nivelul de apa din aceste alimente este destul de ridicat.
Astfel, printre fructele analizate se numara si pepenele rosu, al carui continut de apa este de 92 la suta. În plus, acest fruct mai contine 8 la suta zahar, calciu, magneziu, potasiu si sodiu. In plus, continutul de vitamina C ajuta la „arderea” grasimilor din organism.
Castravetele are un continut de 96% de apa, aceasta leguma are si un continut ridicat de minerale, magneziu, potasiu, zinc si sodiu.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|