Taglietelle cu sos bolognese

Taglietelle cu sos bolognese
Data publicarii: 14 Aprilie 2014

Ingrediente:

300g faina 00 3 oua 450g sos bolognese Barilla 45g parmezan

Mod de preparare:
Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat.

Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea.
Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.

In timpul asta, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic.

Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa.

Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 40 min
Grad de dificultate: mediu

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Familia
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies