Taglietelle cu sos bolognese

Taglietelle cu sos bolognese
Data publicarii: 14 Aprilie 2014

Ingrediente:

300g faina 00 3 oua 450g sos bolognese Barilla 45g parmezan

Mod de preparare:
Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat.

Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea.
Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.

In timpul asta, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic.

Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa.

Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 40 min
Grad de dificultate: mediu

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    75 min
    23:15 Numele meu e Riza
    60 min
    00:15 Esmeralda
    60 min
    01:15 Leylifer
    60 min
    02:15 Trei surori
    120 min
    04:15 Sarutul otravit
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies