1. Inlocuieste untul cu ulei de masline - Cand vrei sa iti pregatesti o gustare sanatoasa poti apela cu incredere la niste tartine din felii mici de paine din faina integrala peste care sa adaugi cateva lingurite de ulei de masline si ierburi aromatice. Nu numai ca aceasta gustare este sanatoasa, dar acizii grasi din uleiul de masline sunt benefici organismului si pielii tale, deci vei arata mai bine.
2. Adauga nuci - Nu evita sa manaci cateva nuci sau migdale in meniurile tale zilnice. Cand iti este pofta de ceva bun, cateva nuci reprezinta o gustare sanatoasa si delicioasa.
3. Pestele - Inlocuieste carnea de pui, macar din cand in cand, cu peste. Pestele slab este perfect, daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, deoarece este si satios si foarte gustos.
4. Condimentele si ierburile aromatice - Iti fac toate meniurile mai gustoase asa ca nu le evita. Adauga busuioc in salata, praf de scortisoara peste lapte si patrunjel in omleta. In felul acesta vei obtine meniuri delicioase fara sa simti nevoia de adauga alte ingrediente mai bogate in calorii.
5. Cerealele integrale - Sunt excelente pentru un mic dejun sanatos si satios. Nu numai ca te ajuta in procesul de digestie, dar iti ofera si energie pe parcursul intregii dimineti.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:15 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | Tortul de nunta 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 15 min
|
01:15 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:00 | Capcana razbunarii 105 min
|
03:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:15 | Tortul de nunta 90 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|