Dincolo de Povestiri: Povesti incredibile despre Fata Padurii! Astazi, 23:30, ACASA!

Dincolo de Povestiri: Povesti incredibile despre Fata Padurii! Astazi, 23:30, ACASA!
Data publicarii: 02 Februarie 2014

Luni, 3 februarie, de la 23:30, incepe noul sezon al emisiunii "Dincolo de Povestiri", ACASA. Seria reportajelor incredibile, semnate de Elena Lasconi, debuteaza cu o poveste extraordinara din mijlocul unei comunitati de moroseni.

“In padurile dese din Maramures, zic localnicii, se ascunde o creatura nepamanteana cu par lung si balai si ochi atat de albastri ca iti dau fiori. Danseaza pe apa si canta intr-o limba necunoscuta, inconjurata de copii la fel de stranii ca ea. Satenii au botezat-o Fata Padurii si se tem de ea. Spun ca femeia, inalta de trei metri si jumatate, rapeste oameni”, spune Elena Lasconi.

Insa nu toti cred ca Fata Padurii pandeste in intuneric pentru a smulge din realitate suflete nevinovate. Elena Lasconi a cunoscut un barbat care, printre lacrimi, a povestit cum i-a schimbat viata aceasta creatura diafana: “O compara cu un inger si spune cu mana pe inima ca daca s-ar reintalni cu ea si-ar lasa familia, ar lasa tot, de fapt, ca sa traiasca impreuna cu... oamenii din stele”.

Barbatul spune ca a intalnit nimfa pe cand era copil, iar experienta l-a transformat pentru totdeauna. “De cand a intrat in contact cu aceste creaturi bizare a dezvoltat simturi aparte. Este in stare sa acumuleze informatii cu viteza si usurinta uluitoare. Isi foloseste "darul" in propriile sale investigatii, este intr-o perpetua cautare a acestei civilizatii ciudate. O vreme s-a refugiat in cartile de istorie si de arheologie, a analizat simboluri antice si profetii despre oamenii din stele, s-a apucat sa studieze teologia, disperat sa inteleaga ce i s-a intamplat. Acum este convins ca aceste fiinte angelice sunt gardienii pamantenilor”, mai spune Elena Lasconi.

Sunt multi cei care cred in existenta acestei Fete a Padurii si mai toti au cate o povestire despre ea: “Ciobanii care cutreiera muntii cu turmele de oi se jura ca uneori o aud cantand. O voce subtire, catifelata, care rasuna puternic in codrii maramureseni. Expertii spun ca cei care locuiesc departe de lumea tehnologica sunt mai legati de spiritualitate si au acces la sentimente si trairi greu de inteles pentru cei care sunt conectati non-stop la internet si nu pot percepe viata fara un laptop, un televizor sau un telefon mobil”, adauga realizatoarea emisiunii.

Asadar, este posibil ca unde tehnologia nu a contaminat, oamenii sa-si fi pastrat al saselea simt? Ce se intampla in padurile din Maramures si ce vrea Fata Padurii sa transmita? Despre toate aceste enigme telespectaorii vor afla luni, pe 3 februarie, de la 23:30, la “Dincolo de povestiri”, acasa!

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:15 Aproape de iubire
  165 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Iubirea ni s-a intamplat
  120 min
  12:00 Aproape de iubire
  180 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Pe firul iubirii
  120 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 O transformare regala
  120 min
  23:45 Scorpionul
  60 min
  00:45 Lectii de viata
  60 min
  01:45 Regina
  105 min
  03:30 O transformare regala
  105 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies