Afla Misterul Universurilor Paralele explicat de Elena Lasconi si un specialist in fizica cuantica!

Afla Misterul Universurilor Paralele explicat de Elena Lasconi si un specialist in fizica cuantica!
Citeste mai mult despre: Dincolo de Povestiri, universuri
Data publicarii: 02 Octombrie 2013

Ideea ca exista de alte lumi, alte universuri, a fascinat dintotdeauna omenirea.

Asa se face ca din cele mai vechi timpuri s-a vorbit despre alte lumi in mitologie, literatura, legende si religie. Toata lumea a auzit de Rai, de Iad, de Muntele Olimp, de Valhala, de ierarhia ingerilor, toate considerate "universuri alternative" diferite de locul in care traim acum.

Ei bine, specialistii in fizica cuantica vin cu o teorie aproape incredibila. Lumile paralele nu sunt deloc o inventie a strabunilor. De fapt, este foarte posibil ca intr-o alta America, dintr-o alta lume, Michael Jackson sa tina in continuare concerte iar actrita Lindsay Lohan sa fie un exemplu de buna purtare. Iar tu, cel care citesti acum aceste randuri, sa fii un multimiliardar sau poate o vedeta internationala. Nimic nu este imposibil.

In emisiunea Dincolo de povestiri, Elena Lasconi si profesorul universitar doctor Virgil Baran, specialist in fizica cuantica analizeaza fenomenul multiversurilor. Exemplele de oameni care par a se fi transportat intr-o alta lume sunt multe si sunt naucitoare.

In luna mai anul acesta pe strazile din Bogota-Columbia , camerele de supraveghere au surprins o femeie care mergea pe trotuar si la un moment dat s-a evaporat pur si simplu. Toata lumea a discutat despre aceasta ciudatenie. Preotii admiteau mai degraba posibilitatea ca in imagini sa fie fantoma unei femei care a murit in acel loc decat sa admita existenta unor alte dimensiuni. Nici pana acum nimeni nu stie cum a fost posibila disparitia dar multa lume ocoleste zona in care a fost vazuta ultima data femeia.

Cel mai cunoscut caz este insa cel a lui David Lang , un fermier din Tennesee care in septembrie 1880 dispare, se topeste pur si simplu sub ochii sotiei, ai copiilor si prietenilor. Peste 80 de oameni au depus marturii despre grozavia pe care au vazut-o la ferma dar nimeni nu a mai dat de urma lui David. Explicatii au fost multe. Intial s-a vorbit despre faptul ca slugile diavolului l-ar fi rapit, ca cerul s-ar fi deschis ca sa-l ia sau chiar ca a fost luat de extraterestri.

Insa odata cu aparitia teoriei Universurilor paralele aceste fenomene stranii au fost catalogate drept calatorii intr-o alta dimensiune. Ce spune insa fizica cuantica? Este posibila teleportarea intr-o alta lume? Este posibil ca pe viitor sa putem comunica cu versiunile noastre, replicile noastre, din alt Univers?

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 O iubire irezistibila
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  105 min
  19:45 Regina
  105 min
  21:30 Un cuplu de exceptie
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  120 min
  02:30 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:00 ProVerde
  30 min
  03:30 Lectii de viata
  45 min
  04:15 Un cuplu de exceptie
  105 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies