VIDEO Teo Trandafir a povestit despre schimbarile pe care le-a trait de cand este mama si sotie. Afla detalii emotionante!

VIDEO Teo Trandafir a povestit despre schimbarile pe care le-a trait de cand este mama si sotie. Afla detalii emotionante!
Citeste mai mult despre: Teo Trandafir, Doamne de poveste, Olivia Steer
Data publicarii: 20 Noiembrie 2012

Invitata Oliviei Steer din editia de duminica, 25 noiembrie, a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzata de la 16.30, ACASA, este cunoscuta realizatoare de televiziune, Teo Trandafir, si actrita in serialul “Pariu cu viata” de la Pro Tv.

Teo Trandafir a vorbit la “Doamne de poveste” despre cum i-a schimbat viata fiica ei, Maia, dezvaluie detalii despre inceputul povestii de dragoste cu sotul ei, relatie care a culminat cu o nunta mult visata, si isi spune punctul de vedere in ceea ce priveste mass media din zilele noastre.

Teo Trandafir si-a dorit foarte mult sa aiba propria familie. Mai intai a aparut in viata ei copilul - Maia, o fetita adorabila de care s-a indragostit din prima secunda : “Sunt foarte multi oameni care nu inteleg ce inseamna adoptia. Un copil adoptat este un copil adorat. Maiei ii place sa spuna ca un copil nu creste in burtica, ci in inima mamei lui. Noi ne-am indragostit una de alta pe masura ce crestea pentru ca eu, probabil, nu intelegeam ce se intampla cu copiii”, spune Teo Trandafir.

Mai tarziu a aparut el, barbatul pe care l-a asteptat dintotdeauna. S-au intalnit atunci cand aveau mai multa nevoie unul de celalalt poate pentru ca nimic nu este intamplator si toate vin la timpul lor : “Eu cu sotul meu ne-am intalnit intr-un moment in care aveam nevoie disperata unul de celalalt”, marturiseste Teo Trandafir. Cand si-au spus primul “Te iubesc”? “Dupa ceva timp, dar si cand ne-am spus-o, am spus-o!”, spune Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune priveste retrospectiv la evenimentele din viata ei din ultima perioada si nici ei nu-i vine sa creada prin cate a trecut si cate lucruri i s-au putut intampla. Isi priveste propria-i poveste ca pe ceva uimitor, ca pe o minune. Teo Trandafir a renascut, s-a indragostit, s-a reinventat, la 45 de ani:

“Anul asta, de ziua mea, imi faceam socoteala ce faceam anul trecut de ziua mea... Dar anul urmator eram in rochie de mireasa, ma uitam la mine in oglinda, pare prozaic, ma gandeam cum am fost cu ochii in tavan atata timp la clinica, atatea si atatea si ma gandeam: “Doamne, mi se intampla mie toate astea?!”, a povestit Teo Trandafir.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  165 min
Modifică setările cookies