Durerea nu este iubire: "Pana nu imi rupe mana sau am un semn pe fata ca sa ma vada toata lumea nu se lasa!"

Durerea nu este iubire: Pana nu imi rupe mana sau am un semn pe fata ca sa ma vada toata lumea nu se lasa!
Citeste mai mult despre: Durerea nu este iubire, batai, violenta domestica
Data publicarii: 14 Decembrie 2011

ACASA a demarat in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate” campania “Durerea nu este iubire”, al carei scop este adoptarea unei legi speciale care sa-i pedepeasca exemplar pe agresori. Daca aveti probleme in familie sau cunoasteti persoane care sunt agresate, ne puteti scrie la adresa durereanuesteiubire@acasatv.ro. Tot aici ne puteti scrie daca nu reusiti sa semnati. Pentru a semna petitia, cei din strainatate vor complete formularul de inscriere cu datele din pasaport.

Nici nu stiu cum sa incep. Imi e rusine de mine si de ce am ajuns.

Am 25 ani si la acesta varsta cand toate persoanele au alte preocupari, eu am una singura: cum sa fie bine in ziua respectiva ca el sa nu ma bata.

Nu am cui sa ii spun si nu am nici o putere. Este foarte gelos, este foarte fixist si nimic, nu e bine, probabil ca ar trebui sa ma transform in calugarita, asa ar fi ok pt el.

O injura pe mama din nimica, vine acasa numai cu chef de scandal, nu ii convine daca imi cumpar un lucru cat de mic ar fi el si din asta ajunge sa dea in mine si pana nu imi rupe mana sau am un semn pe fata ca sa ma vada toata lumea nu se lasa, ma face de ras pe strada, imi spune ca ma vand pe bani la toti barbatii in varsta, iar lucrurile acestea nu sunt adevarate si eu nu am nici o putere asupra lui pentru ca nu ma lasa nici sa vorbesc.

La el loviturile sunt cele mai importante. Daca ar sti ca eu am intrat pe acest site si am spus putin din ce se intampla in casa (locuim impreuna) m-ar termina...

La el persoanele principale sun mama si sora lui si el vrea ca eu s fiu copia lor sau sa ma transform in ele si toate lucrurile astea si multe alte se transforma intr-un cosmar. Parintii mei s-au departit din aceste motive si eu cand am crescut am jurat ca nu voi ajunge asa.

Se pare ca destinul nu a tinut cu mine si nu am cum sa scap pentru ca face rau la toata lumea si in special mamei mele. Si pentru asta trebuie sa suport... Se intreaba toti cand vad la tv o sinucidere, o crima de ce se intampla asa Din motive banale sau din cauza oamenilor bolnavi, numai ei au puterea de a face rau.

Intr-o relatie de iubire nu trebuie sa existe durere. Eu sustin aceasta petitie si cred ca nu sunt singura si indemn toate doamnele si domnisoarele sa faca la fel.

Va multumesc!

Aveti probleme in familie sau cunoasteti persoane care sunt agresate? Ne puteti scrie la adresa durereanuesteiubire@acasatv.ro.

Multe dintre povestile trimise de oameni care au suferit sau sufera inca din cauza agresorilor au fost publicate pe site-ul nostru.


CLICK AICI CA SA SEMNEZI PETITIA!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies