Câștigătoarea emisiunii Mâncare pe care a rămas fără... mâncare: „Am știut eu că trebuie să fac mai multă...”

Câștigătoarea emisiunii Mâncare pe care a rămas fără... mâncare: Am știut eu că trebuie să fac mai multă...
Citeste mai mult despre: Mancare pe care
Autor: Alina Popa Data publicarii: 21 Mai 2022

O nouă săptămână din cadrul emisiunii Mâncare pe care a luat sfârșit. Gazi, Ecaterina, Maria, Cheherezada și Mario s-au luptat în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Premiul de 5.000 de lei a fost câștigat de către Maria Moroșanu, de profesie barman mixolog. 

Câștigătoarea s-a străduit pe cât posibil să creeze o atmosferă cât mai primitoare, să își bucure oaspeții cu preparate delicioase și cu băuturi care mai de care: șampanie cu sclipici, grappa învechită de 8 ani și un cocktail inventat de ea. Pentru a le oferi invitaților o experiență similară cu ceea ce ea trăiește zilnic, Maria s-a pregătit temeinic: „Am închiriat un bar special pentru astăzi”, a mărturisit aceasta. Din fericire, eforturile concurentei nu au trecut neobservate: „Neașteptată primirea ei, chiar extraordinară, exact așa cum e ea: excentrică și wow”, a declarat Mario. 

În ceea ce privește mâncarea, meniul câștigătoarei a constat într-o supă cremă de ardei copți, mușchi de vită cu piure de trufe, salată iceberg și brownie cu înghețată de vanilie. Însă Maria a întâmpinat dificultăți în realizarea preparatelor: cantitatea de supă cremă nu a fost suficientă! „E gravă... am știut eu că trebuie să fac mai multă. Ce să le zic? Că mi-am pus mie mai puțin pentru că am mâncat înainte sau nu… mai iau puțin de la fiecare! Acum doar n-o să le dau castronul plin!”, a povestit aceasta în timp ce încerca să împartă aperitivul în cinci porții egale. 

Și pregătirea felului principal s-a lăsat cu surprize neplăcute deoarece a durat foarte mult, iar invitații au așteptat înfometați: „Tot beau, beau, dar nu mănânc nimic”, s-a plâns Mario. Ecaterina a avut și ea obiecții în ceea ce privește mușchiul de vită: „Pentru felul principal am așteptat peste o oră. Din păcate, când a venit carnea era rece”, a spus aceasta. 

Totuși, concurenta a reușit să obțină un total de 58 de puncte, fapt ce a luat-o prin surprindere. „Închei experiența cu gânduri absolut minunate. Am trăit și bune, și rele. Am mâncat și bune, și rele. Vreau să vă mulțumesc!”, a declarat Maria emoționată. „Mi-ați dat putere să lupt mai mult, să port rochii. Mi-ați schimbat total percepția despre mine. Mi-ați dat puterea să ies în față, iar pentru asta nu pot decât să vă mulțumesc!”, a adăugat câștigătoarea. 

Nu uitați că de luni începe o nouă serie de cine pline de surprize, intrigi și preparate delicioase, realizate de concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.


Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies