Cera Mihăilescu a câștigat titlul de gazdă perfectă la Mâncare pe care! ”Împărțim banii și mergem în lume!”

Cera Mihăilescu a câștigat titlul de gazdă perfectă la Mâncare pe care! Împărțim banii și mergem în lume!
Citeste mai mult despre: Cera Mihailescu, Mancare pe care
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 17 Aprilie 2022

Vineri seara s-a încheiat cea de-a doua săptămână de competiție din cadrul emisiunii Mâncare pe care. Cinci bucătari amatori s-au luptat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, dar și pentru premiul de 5000 de lei. Învingătoarea acestei runde a fost Cera Mihăilescu.

Designerul vestimentar Cera Mihăilescu, cea care s-a străduit să găzduiască o cină cât mai originală, a fost desemnată gazda perfectă. Aceasta a oferit tricouri personalizate concurenților, pe care a tipărit meniul serii, a servit oaspeților săi sushi lângă un pahar de vișinată, gulii și ardei umpluți cu carne tocată, iar la sfârșit i-a delectat cu ciocolată de casă cu alune sărate. Mai mult decât atât, Cera a făcut o prezentare de modă live pentru invitații săi și le-a dăruit câte o piesă vestimentară creată special pentru fiecare dintre ei. Ideile originale de care a dat dovadă, dar și atmosfera pe care a reușit să o creeze, i-au adus un total de 70 de puncte și marele premiu.

„Noi doi am putea împărți premiul, fiindcă mi se pare că e foarte bun! Împărțim banii și mergem în lume”, a declarat creatoarea de modă într-un interviu despre Alex, concurentul de care s-a apropiat cel mai mult și pe care-l admiră pentru tot ce a făcut în show, în timp ce acesta și-a exprimat admirația pentru personalitatea ei: „Cera e Cera. Cera e modă”. 

Titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” a provocat emoții puternice în sufletul câștigătoarei, care a mulțumit într-un mod simplu, dar sincer, pentru premiul acordat: „E o mare bucurie să intru în povestea asta. Nici nu știu ce să zic. Mulțumesc mult, mult!”. În plus, Cera a rămas cu un sentiment plăcut în urma experienței trăite: „Pe lângă faptul că a fost obositor, a fost tare rău de tot!”.

Nu ratați o nouă săptămână plină de surprize, intrigi, seri spectaculoase, preparate care mai de care, dar și noi concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies