Cină cu peripeții la Mâncare pe care: „Mi-am spart dantura!”

Cină cu peripeții la Mâncare pe care: Mi-am spart dantura!
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, cina peripetii, Iuliana Iancu
Autor: Alina Popa Data publicarii: 30 Mai 2022

Mâncare pe care revine astăzi, începând cu ora 20:00, Acasă, cu noi concurenți mai determinați ca niciodată să câștige titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. 

În această săptămână, Iuliana Iancu, Răzvan Tulea, Fang Shuang, Nandi Rose și Vera Daghie vor concura pentru premiul de 5000 de lei, servind o cină cu trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei, iar vineri seară vom afla cine a reușit să strângă cele mai multe puncte și să intre în posesia râvnitului premiu. 

Concurentul care deschide seria de cine din această săptămână este Iuliana Iancu. Aceasta își va servi invitații cu preparate alese: Quiche Lorraine, file de cangur cu reducție de vin roșu, hribi și morcovi caramelizați. Fiind artizan de dulciuri, participanta nu se va lăsa mai prejos în ceea ce privește desertul. Iuliana îi va delecta pe oaspeții săi cu choux craquelin cu vanilie și zmeură. 

Pentru a da o notă de originalitate cinei, gazda le va oferi concurenților șansa de a-și personaliza desertul după propriul plac. Însă Rose nu se va arăta prea încântată de această inițiativă: „Eu nu vreau să fac. Eu nu mănânc desert”, spune aceasta. 

De asemenea, modelul Nandi Rose va stârni controverse în rândul participanților, care o vor numi „o apariție” și chiar... „bomboana de pe colivă”! Mai mult decât atât, Fang Shuang va fi transparent în legătura cu opinia sa despre Rose: „Ai fost inteligentă... ai fost când erai mică”, îi va spune acesta înainte de a declara că adversara sa „vorbește prea mult”. 

La fel de directă va fi și Rose când îi va recunoaște Iulianei motivul pentru care a mâncat tot din farfurie: „Mie mi-e foame, de aceea am mâncat”. În plus, aceasta va avea și o reclamație de făcut la adresa felului principal: „Mi-am spart dantura!”, va povesti aceasta revoltată. 

Pentru a vedea ce note va primi Iuliana Iancu din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca ceilalți concurenți, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi văzută, în avans, pe VOYO.

 

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies