Mâncare pe care. Cine este Valeria Mircea, gazda din această seară

Mâncare pe care. Cine este Valeria Mircea, gazda din această seară
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, Valeria Mircea
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 20 Aprilie 2022

Astăzi va fi în acțiune o artistă. Știe să picteze și pe pânză, și pe unghii, iar când încearcă să facă operă de artă și din meniul ei, ingredientele – țineți-vă bine! – prind viață! 

Valeria Mircea a muncit de la 18 ani în domeniul asigurărilor, apoi a plecat la o firma de brokeri și într-un final s-a reprofilat și a învățat să facă unghii. A lucrat la un salon de lux din Chișinău. 

S-a mutat în București în 2018, iar în 2019 și-a luat cetățenia.

Acum, are propriul ei salon. Lucrează 5 zile full, iar restul săptămânii călătorește. “Sunt în căutare de cavaler, deși nu duc lipsă de atenție”

“De curtată, sunt curtată, dar nu am găsit niciun cavaler cu care să vreau eu. Bărbații din Moldova mai respectă valorile, în România e foarte greu pentru că sunt prea egoiști”.

Valeria gătește de mică. ”Am învățat singura, am furat și de la mama și bunica. Dar am experimentat singură și apoi am  început să inventez rețete”.

La cina din seara aceasta, Valeria servește tartar de somon cu avocado, salată caldă cu ficăței de iepure, piept de rață cu piure cremos de cartofi dulci, sparanghel sote și sos de vișine cu vin roșu, iar pentru desert - Cușma lui Guguță (un desert răcoros cu vișine și cremă de mascarpone). 

Vă e poftă de distracție? Cel mai savuros show culinar, ”Mâncare pe care”, vă așteaptă de luni până vineri numai Acasă!

În fiecare săptămână, cinci oameni obișnuiți care NU se cunosc și care NU sunt bucătari profesioniști se întrec pentru un premiu de 5.000 de lei! Pe rând, fiecare dintre ei pregătește, în bucătăria proprie, un meniu alcătuit din trei preparate. Își primește apoi adversarii la cină și este jurizat de aceștia, în secret,  cu note de la 1 la 10 - pentru mâncare și… pentru atmosferă. La finalul episodului de vineri, după ultima cină, concurentul care a adunat cele mai multe puncte este declarat… câștigător!


Program Acasa TV
  • Luni
Modifică setările cookies