Cum se poate pregăti această rețetă inedită ne spune chiar chef Radu Dumitrescu. ”Jumătate de varză se pune la cuptor și se unge de câteva ori cu ulei. Când e aproape crocantă, se pune stoc de legume. Vreau să deglasez tigaia. Tot ce se strânge pe fundul tigăii îmi intră în varză și o coace.
Fierbi niște grâu sau orz în supă, călești niște ceapă în unt, pui grâul și adaugi stoc din când în când, la foc mare, să-l fierbi foarte bine. Când e aproape fiert, pui doi linguri de muștar și amesteci foarte bine. Fierbi o conopidă, o pasezi la furculiță. Amesteci cu grâul și muștarul, pui un praf de făină și formezi burgerii.
Prăjești burgerii în ulei încins, după care scoți varza, o tai în formă de chiflă, faci un sos cu muștar, miere, boia, apă și zeamă de lămâie. Pui coajă de lămâie pe burgerul fierbinte, ca să ia aroma, pui varză, sos, spanac, o roșie tăiată subțire și, deasupra, varza care îți rămâne”.
06:00 | Draga mama 120 min
|
---|---|
08:00 | Favorul 60 min
|
09:00 | Sarutul otravit 60 min
|
10:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
12:00 | Taramul sperantei 60 min
|
13:00 | Juramantul - povestea continua 120 min
|
15:00 | Pamantul, Soarele si tu 120 min
|
17:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Favorul 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Pazeste-ma de mine! 60 min
|
00:00 | Taramul sperantei 60 min
|
01:00 | Povestea de pe insula 300 min
|
06:00 | Draga mama 120 min
|