Chef Joseph Hadad ne spune și care sunt pașii de urmat. ”Avem mazăre, nap, nuci, conopidă, ciuperci mărunțite și zucchini, ceapă, ulei de măsline, busuioc, oregano, roșii, grepfruit roșu.
Mazărea fiartă, am făcut-o mousse, cu nucile măcinate. Ceapa verde au sotat-o cu ulei de măsline. Morcovii, fierți al dente, i-am sotat, de asemenea.
Am fiert foarte bine conopida, cu sare și puțin vin alb. După aceea, am stors-o bine printr-o cârpă.
Napii i-am curățat, i-am fiert cu sare, după aceea i-am sotat să fie aurii.
06:00 | Draga mama 120 min
|
---|---|
08:00 | Favorul 60 min
|
09:00 | Sarutul otravit 60 min
|
10:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
12:00 | Taramul sperantei 60 min
|
13:00 | Juramantul - povestea continua 120 min
|
15:00 | Pamantul, Soarele si tu 120 min
|
17:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Favorul 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Pazeste-ma de mine! 60 min
|
00:00 | Taramul sperantei 60 min
|
01:00 | Povestea de pe insula 300 min
|
06:00 | Draga mama 120 min
|