Chef Joseph Hadad ne spune și care sunt pașii de urmat. ”Avem mazăre, nap, nuci, conopidă, ciuperci mărunțite și zucchini, ceapă, ulei de măsline, busuioc, oregano, roșii, grepfruit roșu.
Mazărea fiartă, am făcut-o mousse, cu nucile măcinate. Ceapa verde au sotat-o cu ulei de măsline. Morcovii, fierți al dente, i-am sotat, de asemenea.
Am fiert foarte bine conopida, cu sare și puțin vin alb. După aceea, am stors-o bine printr-o cârpă.
Napii i-am curățat, i-am fiert cu sare, după aceea i-am sotat să fie aurii.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|