Masterchef - Restul e plăcere. Pachețele de primăvară și frigărui din aripi de pui

Masterchef - Restul e plăcere. Pachețele de primăvară și frigărui din aripi de pui
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 04 Mai 2022

În cea de-a patra ediție a show-ului ”Masterchef - Restul e plăcere”, de la ACASĂ, chef Foa a pregătit pachețele de primăvară cu legume și carne de porc și frigărui din aripi de pui.

”Pentru pachețelele în foi de orez am făcut două umpluturi. O umplutură cu fasole albă, fasole roșie, năut, ceapă, usturoi, puțin ardei iute, cu un dressing de sos de soia. Ar fi fost bun și puțin sos de pește și puțin oțet de orez. 

Am tăiat legumele în stil asiatic: am avut fructul dragonului, am avut castravete, am avut ardei gras verde, roșu, galben.

Între timp, am gătit fleica la cuptor pe care am marinat-o. Am lăsat-o să se crocănțească și, din carnea aia, plus restul de ingrediente, am făcut un al doilea tip de pachețele în foi de orez.

Pachețelele erau parfumate, aromate, am pus și niște mentă, am avut și niște salată.

Aripioarele le-am gătit la cuptor, le-am condimentat, le-am lăsat să fie crocante la exterior, le-am pus pe o frigăruie și al prezentat preparatul în team street food”.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Favorul
    60 min
    09:00 Sarutul otravit
    60 min
    10:00 Norocul lui Loli!
    120 min
    12:00 Taramul sperantei
    60 min
    13:00 Juramantul - povestea continua
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Norocul lui Loli!
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Favorul
    60 min
    22:00 Sarutul otravit
    60 min
    23:00 Pazeste-ma de mine!
    60 min
    00:00 Taramul sperantei
    60 min
    01:00 Povestea de pe insula
    300 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies