Masterchef - Restul e plăcere: Piept de porc, pulpă de rață, cotlet de miel cu legume la cuptor

Masterchef - Restul e plăcere: Piept de porc, pulpă de rață, cotlet de miel cu legume la cuptor
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 12 Aprilie 2022

În prima ediție a emisiunii ”Masterchef - restul e plăcere”, chef Radu Dumitrescu a pregătit mai multe feluri de carne, complimentate cu legume la cuptor. 

Astfel, chef Dumitrescu a avut mai multe feluri de carne: cotlet de miel, piept de porc și pulpă de rață. După ce le-a uns cu ulei, rozmarin și oregano, le-a băgat la cuptor, la temperatură mare. Cotletul de miel, înainte de a fi pus la cuptor, trebuie tras un pic la tigaie.

Tot la cuptor, a mers radicchio cu puțin tahin. Vânăta, ceapa, usturoiul, porumbul, lămâia, stropite bine cu ulei de măsline, au urmat și ele calea cuptorului. 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Nu te-am uitat
    180 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Ma intorc la tine
    105 min
    11:45 Nu te-am uitat
    180 min
    14:45 Lectii de viata
    60 min
    15:45 Inimi impietrite
    120 min
    17:45 Dragoste fara cuvinte
    135 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Rodeo si Julieta
    105 min
    23:30 Pazeste-ma de mine!
    60 min
    00:30 Lectii de viata
    60 min
    01:30 Povestea de pe insula
    270 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies