Astfel, chef Dumitrescu a avut mai multe feluri de carne: cotlet de miel, piept de porc și pulpă de rață. După ce le-a uns cu ulei, rozmarin și oregano, le-a băgat la cuptor, la temperatură mare. Cotletul de miel, înainte de a fi pus la cuptor, trebuie tras un pic la tigaie.
Tot la cuptor, a mers radicchio cu puțin tahin. Vânăta, ceapa, usturoiul, porumbul, lămâia, stropite bine cu ulei de măsline, au urmat și ele calea cuptorului.
06:00 | Draga mama 120 min
|
---|---|
08:00 | Favorul 60 min
|
09:00 | Sarutul otravit 60 min
|
10:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
12:00 | Taramul sperantei 60 min
|
13:00 | Juramantul - povestea continua 120 min
|
15:00 | Pamantul, Soarele si tu 120 min
|
17:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Favorul 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Pazeste-ma de mine! 60 min
|
00:00 | Taramul sperantei 60 min
|
01:00 | Povestea de pe insula 300 min
|
06:00 | Draga mama 120 min
|