Astfel, chef Dumitrescu a avut mai multe feluri de carne: cotlet de miel, piept de porc și pulpă de rață. După ce le-a uns cu ulei, rozmarin și oregano, le-a băgat la cuptor, la temperatură mare. Cotletul de miel, înainte de a fi pus la cuptor, trebuie tras un pic la tigaie.
Tot la cuptor, a mers radicchio cu puțin tahin. Vânăta, ceapa, usturoiul, porumbul, lămâia, stropite bine cu ulei de măsline, au urmat și ele calea cuptorului.
06:00 | Nu te-am uitat 180 min
|
---|---|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Ma intorc la tine 105 min
|
11:45 | Nu te-am uitat 180 min
|
14:45 | Lectii de viata 60 min
|
15:45 | Inimi impietrite 120 min
|
17:45 | Dragoste fara cuvinte 135 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Rodeo si Julieta 105 min
|
23:30 | Pazeste-ma de mine! 60 min
|
00:30 | Lectii de viata 60 min
|
01:30 | Povestea de pe insula 270 min
|
06:00 | Draga mama 120 min
|