Masterchef - Restul e plăcere: Piept de porc, pulpă de rață, cotlet de miel cu legume la cuptor

Masterchef - Restul e plăcere: Piept de porc, pulpă de rață, cotlet de miel cu legume la cuptor
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 12 Aprilie 2022

În prima ediție a emisiunii ”Masterchef - restul e plăcere”, chef Radu Dumitrescu a pregătit mai multe feluri de carne, complimentate cu legume la cuptor. 

Astfel, chef Dumitrescu a avut mai multe feluri de carne: cotlet de miel, piept de porc și pulpă de rață. După ce le-a uns cu ulei, rozmarin și oregano, le-a băgat la cuptor, la temperatură mare. Cotletul de miel, înainte de a fi pus la cuptor, trebuie tras un pic la tigaie.

Tot la cuptor, a mers radicchio cu puțin tahin. Vânăta, ceapa, usturoiul, porumbul, lămâia, stropite bine cu ulei de măsline, au urmat și ele calea cuptorului. 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Favorul
    60 min
    09:00 Sarutul otravit
    60 min
    10:00 Norocul lui Loli!
    120 min
    12:00 Taramul sperantei
    60 min
    13:00 Juramantul - povestea continua
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Norocul lui Loli!
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Favorul
    60 min
    22:00 Sarutul otravit
    60 min
    23:00 Pazeste-ma de mine!
    60 min
    00:00 Taramul sperantei
    60 min
    01:00 Povestea de pe insula
    300 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies