”Ardeiul gras, de toate culorile, îl tai subțire și îl sotezi în tigaie cu sare și ulei. După care, tai ridichea foarte, foarte subțire, la fel și ceapa și le marinezi în antități egale de sos de soia și de miere. Am adăugat și prune tăiate foarte mărunt.
Am fiert creierul în apă, în mod normal l-aș fi fiert în lapte.
Am avut fasole albă, fasole roșie, boabe de năut pe care le-am încorporat în crema de creier.
Pieptul de rață l-am preparat la final pentru că trebuie să fie rose, fierbinte, tăiat felii subțiri”.
06:00 | Draga mama 120 min
|
---|---|
08:00 | Favorul 60 min
|
09:00 | Sarutul otravit 60 min
|
10:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
12:00 | Taramul sperantei 60 min
|
13:00 | Juramantul - povestea continua 120 min
|
15:00 | Pamantul, Soarele si tu 120 min
|
17:00 | Norocul lui Loli! 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Favorul 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Pazeste-ma de mine! 60 min
|
00:00 | Taramul sperantei 60 min
|
01:00 | Povestea de pe insula 300 min
|
06:00 | Draga mama 120 min
|