”Ardeiul gras, de toate culorile, îl tai subțire și îl sotezi în tigaie cu sare și ulei. După care, tai ridichea foarte, foarte subțire, la fel și ceapa și le marinezi în antități egale de sos de soia și de miere. Am adăugat și prune tăiate foarte mărunt.
Am fiert creierul în apă, în mod normal l-aș fi fiert în lapte.
Am avut fasole albă, fasole roșie, boabe de năut pe care le-am încorporat în crema de creier.
Pieptul de rață l-am preparat la final pentru că trebuie să fie rose, fierbinte, tăiat felii subțiri”.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 75 min
|
23:15 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:15 | Esmeralda 60 min
|
01:15 | Leylifer 60 min
|
02:15 | Trei surori 120 min
|
04:15 | Sarutul otravit 60 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|