Primul concurent al săptămânii de la "Mâncare pe care" va aduce țara natală în farfurie, după două decenii petrecute în România

Primul concurent al săptămânii de la Mâncare pe care va aduce țara natală în farfurie, după două decenii petrecute în România
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, show ACASA
Autor: Alina Popa Data publicarii: 01 August 2022

Singurul show în care cinci persoane diferite, care nu se cunosc și sunt nevoite să gătească și să-și pregătească casa astfel încât să poată câștiga titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreci la cină”, revine astăzi de la ora 20:00, pe Acasă!

Mâncare pe care este locul perfect în care concurenții vor da tot ce au mai bun și vor pregăti trei feluri de mâncare pentru a câștiga premiul de 5.000 de lei. Ce le stă în cale? Notele acordate de fiecare oaspete la finalul serii pentru preparate și atmosfera menținută.

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă va fi Jamal, un bărbat de 46 de ani venit în România de mai bine de două decenii: „De vreo 23 de ani sunt în București. Am venit în România pentru facultate, dar după facultate m-am apucat de muzică. La o petrecere m-am întâlnit cu Sanda Ladoși, care mi-a zis să facem o piesă”, a povestit acesta.

Bărbatul va încerca să îi impresioneze pe Dragoș, Constantin, Adelina și Corina cu un meniu libanez, compus din sambusek cu brânză, salată tabbouleh, kafta și qatayef. 

Atmosfera va fi una promițătoare încă de la început, iar invitații lui Jamal se vor simți plăcut din momentul în care vor păși pe ușă: „Mă simt foarte bine, degajată, ca acasă. Zici că ne știam dinaintea proiectului”, va spune Adelina. „Atunci când am fost întâmpinat de Jamal, am simțit bucurie. E o persoană plină de viață, liberă, nonconformistă”, va declara Constantin. 

Felurile de mâncare vor fi și ele apreciate de concurenți: „Farfuria cu desert arată cel mai bine”, va povesti Corina despre plating în timp ce Constantin își va arăta admirația pentru explozia de gusturi din preparat: „Cu siguranță aș mai încerca asta”. 

Cina se va încheia cu o surpriză inedită. Gazda își va bucura oaspeții cu câteva cântece la lăută. Toți cei patru concurenți se vor simți ca acasă datorită atmosferei întreținute de Jamal: „A fost ca o masă în familie”, va spune Corina.

Pentru a vedea ce note va primi Jamal din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile următoare, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies