Spirite încinse la o cină câștigătoare Mâncare pe care: „Am observat că tu ești tot timpul împotriva mea”

Spirite încinse la o cină câștigătoare Mâncare pe care: Am observat că tu ești tot timpul împotriva mea
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, ACASA
Autor: Dan Brumar Data publicarii: 06 August 2022

Competiția Mâncare pe care de săptămâna aceasta s-a încheiat în urma unei lupte aprige date în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, între Jamal, Corina, Constantin, Adelina și Dragoș. 

Cei cinci au concurat atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, cât și pentru premiul de 5.000 de lei. Jamal și Constantin au reușit să strângă câte 61 de puncte. Prin urmare, cei doi au fost nevoiți să împartă suma de bani, dar și diploma ce atestă victoria. 

Mânat de competiția din care face parte, Jamal nu s-a arătat încântat de preparatele celui cu care a împărțit premiul: „Am gustat să nu-l supăr, să nu se simtă prost. Nu mănânc carne de la nimeni... nu am încredere!”, a mărturisit bărbatul. În ciuda opiniei acestuia, ceilalți invitați au fost încântați de mâncarea pregătită de Constantin: „Mai aveam puțin și mâncam și scobitoarea înfiptă în burger! Mi-a plăcut”, a spus Dragoș. 

De asemenea, și surpriza pregătită de Constantin a iscat divergențe între invitați, întrucât Jamal a fost din nou nemulțumit de cele întâmplate. Cei patru oaspeți au avut de pictat propriul ceas pe un disc de vinil. Creația Adelinei a primit numeroase laude din partea gazdei, fapt ce l-a deranjat pe Jamal: „Ea crede că e șmecheră, dar s-a luat după culorile de pe disc. Nu i-au venit ei ideile astea în cap. Dacă nu vedeai culorile astea, nici nu-ți trecea ție prin gând să faci așa ceva!”, a declarat Jamal. 

În plus, cei doi au avut mai multe lucruri să își reproșeze: „Am observat că tu ești tot timpul împotriva mea!”, i-a spus Jamal Adelinei. Femeia a încercat pe cât posibil să rămână calmă, dar atitudinea concurentului a făcut-o să izbucnească: „Jamal e un tip cu două fețe!”.

În ciuda tensiunilor existente între concurenți, cele două „gazde perfecte” s-au bucurat nespus de victorie: „Am câștigat!” a exclamat Jamal, după ce Constantin și-a exprimat mirarea: „Nu pot să cred!”. 

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies