Un concurent Mâncare pe care, acuzat că a câștigat printr-o strategie: „Lasă vrăjeala! Sigur ne-ai dat note mici la toți”

Un concurent Mâncare pe care, acuzat că a câștigat printr-o strategie: Lasă vrăjeala! Sigur ne-ai dat note mici la toți
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, castigator
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 07 Mai 2022

Cinci concurenți Mâncare pe care s-au luptat și în această săptămână pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. 

De luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, un designer de interior, un DJ, o cântăreață, o tânără studentă și un dog walker s-au înfruntat pentru premiul de 5.000 de lei. Norocosul câștigător a fost Daniel Ilie, având un total de 77 de puncte, un nou record al emisiunii.

Designerul de interior și-a delectat invitații cu ramen, pui în sos mediteraneean, cartofi în unt și salată de sparanghel, iar la desert a servit o prăjitură cu ciocolată și... fasole, fapt ce a intrigat toți oaspeții. Cătălina nu a fost deloc încrezătoare în alegerea gazdei: „Desertul este ceea ce mă îngrijorează…”, iar cântăreața Mihaela Condurache și-a exprimat neliniștea în legătură cu ce urma să mănânce: „O combinație foarte ciudată. Nu pot să îmi imaginez cum ar putea combina fasolea cu ciocolata”. Totuși, explozia de arome pe care a simțit-o la degustare a făcut-o să declare: „I-a ieșit la superlativ”. 

Cât despre atmosfera resimțită în cadrul cinei găzduite de Daniel, „pisica Bosche” și „motanul Ștrumf” au menținut ambianța plăcută. Cele trei prezențe feminine ale serii au fost cât se poate de încântate: „Îmi place pisoiul”, „De abia așteptam să mă joc cu ele” au spus două dintre ele.  

Seara s-a încheiat cu un meci de... Twister! DJ Liviu, cel care a deschis seria de cine din această săptămână, a apreciat creativitatea meniului și alegerea jocului: „Cinci stele, pentru că eu n-aș putea face așa ceva”. Cu toate acestea, Liviu a considerat că Daniel a avut un plan bine pus la punct încă de la început, acela de a da note mai puțin generoase adversarilor săi, pentru a putea avea cel mai mare punctaj la final: „Lasă vrăjeala! Tu ești mai critic, sigur ne-ai dat note mici la toți”, i-a spus DJ-ul câștigătorului săptămânii.

Strategie sau nu, Daniel Ilie s-a bucurat nespus de premiu și de experiența trăită: „Mă simt super fericit și mă bucur că am format prietenii cu toți concurenții într-un mod rapid și profund. Mă bucur că am luat parte la această emisiune”.

De luni începe o altă cursă între cinci noi concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, folosindu-se de preparate delicioase și surprize care mai de care. Urmăriți emisiunea Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies