Ioana Ginghina, despre ritualuri de infrumusetare – INTERVIU EXCLUSV

Ioana Ginghina, despre ritualuri de infrumusetare – INTERVIU EXCLUSV
Data publicarii: 24 Aprilie 2011

Ioana Ginghina scrie foarte des pe blogul personal tot felul de informatii si sfaturi de infrumusetare. Interpreta Fatimei din telenovela „Iubire si onoare” a acordat un interviu in exclusibitate pentru site-ul nostu in care ne-a vorbit despre cum de s-a apucat de scris pe blog, dar si despre ce trebuie sa faca o femeie pentru a se simti bine in pielea ei.

Ai intrat in blogosfera de ceva vreme si postarile tale au devenit tot mai dese si diferite. De unde iti alegi subiectele?

Am intrat in lumea blogerilor din septembrie, din dorinta de a comunica cu oamenii. Sunt foarte multi care ma opresc pe strada sau ma abordeaza in diferite moduri. Prin intermediul blogului incerc sa le raspund la toate intrebarile si sa fiu cat mai aproape de ei. Ideile sunt din viata mea de zi cu zi, iar tot ceea ce scriu este incercat sau trait pe propria-mi piele.

Ti se pare ca trebuie sa fii o persoana foarte tehnica pentru a avea blog?

Pentu mine este important sa scriu si asta nu imi este greu, dar la capitolul tehnica stau foarte prost, asa ca am ajutoare: designul si pozele de pe blog sunt opera Laurei, o prietena cunoscuta prin intermediul blogului.

In general am vazut ca scrii foarte mult despre un stil de viata sanatos, dar s-a intamplat sa fi luata si la rost pe genul ‚”cine esti tu sa dai sfaturi?”

Sincer, nu am primit pana acum niciun comentariu care sa ma deranjeze, citorii blogului meu cred ca simt  ca ceea ce scriu este din suflet si in dorinta de a ajuta.

Cat de important este pentru o femeie sa isi acorde timp pentru ea?

E foarte important sa iti gasesti timp si pentru tine. Ca sa functionezi bine ca mama si sotie trebuie sa fi multumita sufleteste, te simti bine in pielea ta.

Cum te pregatesti din punct de vedere vestimentar pentru primavara asta? Ti-ai achizitionat deja anumite piese vestimentare?

Pentru stilul vestimentar din primavara asta, in primul rand ma uit ce pot revigora din garderoba veche. Constructia casei ma face sa fiu mai chibzuita si mai atenta cand vine vorba de cheltuieli.

Cum iti ingrijesti parul si pielea, acum, la iesirea din iarna ?

Am ritualurile mele, cu ulei de argan, ulei de ricin, vitamina A si E. Astea toate sunt hrana pentru parul meu indiferent de sezon.

Ai scris pe blogul tau ca ai urmat acelasi regim cu al Nicoletei Luciu, cu rezultate spectaculoase. In momentul de fata tii vreun regim?

Am urmat regimul Nicoletei pentru a da 3 kg jos dupa sarbatorile de iarna. Am reusit sa le dau intr-o saptamana. Apoi am tinut post inainte de Paste, deci nu am mananca carne si lactate.

 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies