Jennifer Lopez si picioarele ei sexy sunt imaginea Gillette Venus FOTO

Jennifer Lopez si picioarele ei sexy sunt imaginea Gillette Venus FOTO
Data publicarii: 03 Februarie 2011

Jennifer Lopez si superbele sale picioare sunt punctele forte ale campaniei brandului Gillette Venus. In calitatea sa de prima ambasadoare Gillette Venus, Jennifer va continua sa le inspire pe femeile din intreaga lume sa descopere zeitele din ele, sa se simta increzatoare, puternice si frumoase atat fizic cat si spiritual.

Pe plan profesional lumea intreaga o cunoaste ca fiind cantareata de succes, actrița, designer, producator TV si muzical, precum si drept o persoana generoasa; pe plan personal este sotie, mama, sora si prietena devotata. Jennifer Lopez, o adevarata zeita moderna, este acum unica zeita Gillette Venus.

De asemenea, campania de comunicare include si remake-ul melodiei Venus, interpretat in exclusivitate pentru acest proiect de Jennifer Lopez.

“Brand-ul Venus da incredere femeilor in forțele proprii si vorbeste zeitei care exista in fiecare dintre noi”, spune Lopez. “Fiecare femeie este, in felul ei, o zeita atunci cand isi pune feminitatea in valoare. Venus ma ajuta sa-mi pastrez picioarele frumoase si imi da increderea de care am nevoie pentru a ma simti exact ca o zeita”, a mai adaugat aceasta.

„Jennifer este o Zeita Venus in adevaratul sens al cuvantului. Brandul Gillette Venus celebreaza multiplele dimensiuni ale femeilor si nimeni nu le intruchipa mai bine decat Jennifer Lopez.” spune Sonia Fife, General Manager, Global Venus, P&G Beauty.

„Nu esti o zeita doar in momentele importante din viata, ci si in cele mai putin importante. Jennifer a impartasit multe din experientele personale in cadrul in acestei campanii si este o adevarata zeita atat atunci cand se relaxeaza acasa cu copiii, cat si atunci cand este pe scena si isi etaleaza picioarele de star rock.”

 „Muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, astfel ca interpretarea si inregistrarea  unei variante refacute a cunoscutei melodii Venus a fost  cu adevarat o componenta speciala a acestei campanii. Ma bucur foarte tare ca mi-am putut exprima propria pasiune si creativitate si sper ca am reusit sa le inspir si pe alte femei sa faca acelasi lucru, indiferent care sunt pasiunile acestora.”, a mai declarat Jennifer Lopez.

Atat melodia Venus cat si povestea vietii de zeita a lui Jennifer Lopez sunt disponibile pe site-ul www.GilletteVenus.com pentru femeile din intreaga lume.

Ce parere ai? Este potrivita J.Lo ca imagine a Gillette Venus?

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  60 min
  18:00 Dragoste de neinvins
  60 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies