Solutia pentru o talie de viespe. Ce trebuie sa faci

Solutia pentru o talie de viespe. Ce trebuie sa faci
Citeste mai mult despre: talie subtire
Data publicarii: 02 Septembrie 2013

 Stilul de viaţă nesănătos, alimentaţia dezechilibrată, sarcina şi vârsta si-au lăsat amprenta inestetică asupra corpului şi nu mai sunteţi mulţumiti de aspectul fizic? Abdominoplastia vă poate reda linia armonioasă a corpului, eliminând pielea încreţită, întărind muşchii abdominali şi aplatizând abdomenul.

Cine nu-şi doreşte să arate bine?

Hotărârea de a scăpa de surplusul de grăsime din zona abdominală este în strânsă legătură cu percepţia pe care o are fiecare persoană în parte despre un abdomen perfect. Această dorinţa este susţinută constant şi de imaginea unei siluete perfecte promovate în mass media de către persoanele publice.

REZULTATE BACALAUREAT 2013 sesiunea de toamna - EDU.ro. Rezultate si note pe judete la BAC 2013

Atât femei, cât şi bărbaţi, apelează cu încredere la această procedură, după ce dietele şi exerciţiile fizice nu au dat rezultate.

”Abdominoplastia este o metodă chirurgicală solicitată de foarte multe persoane care îşi doresc un abdomen plat şi estetic. De asemenea, poate fi de mare ajutor femeilor care au avut sarcini multiple şi au muşchii abdominali mult depărtaţi.


Este important ca fiecare persoană să respecte câteva reguli generale înainte de intervenţie, pentru un rezultat cât mai bun: să renunţe la consumul de băuturi alcoolice şi tutun cu câteva săptămâni înainte şi, după intervenţie, să întrerupă administrarea medicamentelor anticoagulante, să curăţe foarte bine pielea din zona de intervenţie cu săpun medical antibacterian pentru a reduce riscul de infecţii şi să întrerupă alimentarea organismului cu cel puţin 6 ore înainte de intervenţie”, a declarat dr. Cristian Niţescu, medic primar chirurgie plastică şi doctor în ştiinţe medicale.

Ce presupune intervenţia în sine?

Abdominoplastia se realizează sub anestezie generală sau rahianestezie/peridurală, internarea fiind obligatorie. Ca timp operator, această procedură poate dura între 2 şi 4 ore, iar în funcţie de complexitatea operaţiei, externarea se va face în următoarea zi sau după 2-3 zile de spitalizare.

Intervenţia presupune refacerea tensiunii musculare la nivelul trunchiului, refacerea tonusului muscular la nivelul peretelui abdominal, remodelarea şi suturarea fasciei abdominale (pentru întărirea peretelui abdominal), repoziţionarea estetică a ombilicului, precum şi, în multe cazuri, reconturarea precisă prin liposucţie, pentru estomparea zonei de tranziţie a grăsimii şi eliminarea flancurilor localizate.

Se recomandă repausul la pat în primele zile şi evitarea activităţilor fizice intense pentru 3-4 săptămani postoperator. Pentru o vindecare în condiţii optime, este necesară purtarea unei burtiere elastice timp de 1-2 luni.

Când este abdominoplastia contraindicată?

Femeile care doresc să mai rămână pe viitor însărcinate, nu sunt candidatele ideale pentru abdominoplastie, deoarece muşchii verticali ai abdomenului refăcuţi în urma tratamentului se pot distanţa din nou în perioada gravidităţii.

De asemenea, persoanele care sunt în timpul unui proces de slăbire, sunt sfătuite să amâne operaţia de abdominoplastie până după stabilizarea rezultatelor dietei.

Sursa: csid.ro

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    75 min
    01:15 Leylifer
    60 min
    02:15 Sarutul otravit
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies