A marturisit ca fiica ei a salvat-o de dependenta care a bagat-o intr-o "gaura neagra". Cine regreta viata pe care a dus-o in trecut

A marturisit ca fiica ei a salvat-o de dependenta care a bagat-o intr-o gaura neagra . Cine regreta viata pe care a dus-o in trecut
Citeste mai mult despre: mama, ACASA, ACASA TV, acasatv, copil
Data publicarii: 01 Februarie 2013

Jenny Thompson a devenit celebra dupa ce a marturisit ca este o doamna de companie si ca a avut relatii intime cu fotbalistul englez Wayne Rooney, in timp ce sotia acestuia, Coleen, era isnarcinata cu primul lor copil.

Totusi, Jenny Thompson spune acum ca venirea pe lume a fiicei sale Izabella a salavat-o de dependenta de prostitutie si i-a schimbat viata in mod pozitiv.

Fosta prostituata, in varsta de 23 de ani, a povestit ca intreaga ei mentalitate s-a schimbat dupa ce a adus-o pe lume pe Izabella si ca acum realizeaza ca viata ei se consuma intr-o "gaura neagra a rusinii".

"Protitutia este ceva din care este greu sa iesi. Devenise un fel de adictie. Primesti foarte multi bani, dar de multe ori voiam sa termin cu asta. Mereu regreti ce faci si esti intr-o gaura neagra", a povestit ea.

“Voiam sa fac ceva ce nu aveam voie sa fac. La acel moment parea ceva incitant, dar privind in urma imi dau seama ca a fost o alegere gresita", a mai spus ea, oferind detalii despre cat de usor se poate lasa cineva absorbit de o astfel de viata, dar si cate regrete urmeaza dupa.

Pe de alta parte, dupa ce a devenit mama, Jenny a inteles cat de mult i-a facut sotiei lui Rooney.

"Stiam ca este insurat si nu exista nicio scuza pentru ce am facut. La acel moment scuza era faptul ca asta era slujba mea. Acum, fiind mama, imi dau seama cum s-a simtit ea. Nu as face asa ceva niciunei familii. Daca Coleen ar fi acum, aici i-as spune ca imi pare rau”, a mai povestit Jenny.

In 2011, Jenny a incercat sa isi ia viata dup ace presa a publicat in detaliu aventurile ei amoroase. Acum ea spune ca acest gest a fost o incercare disperata de a cere ajutor

“Tentativa de sinucidere a fost un strigat dupa ajutor. Eram blocata si intr-un loc josnic. Voiam ca cineva sa vada cat de jos sunt si sa ma ajute. Mama mea a fost cea care m-a salvat", a marturisit fosta dama de companie.

Pe de alta parte, Jenny a decis sa pastreze secreta identitatea tatalui Izabellei, desi recunoaste ca el face parte din viata ei si ca relatia lor va fi facuta publica la un moment dat.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies