Cum le placi pe celebritatile latinoamericane? Blonde sau brunete? FOTO!

Cum le placi pe celebritatile latinoamericane? Blonde sau brunete? FOTO!
Data publicarii: 15 August 2013

Cele mai frecvente schimbari de look ale vedetelor, impuse de trenduri sau de rolurile pe care le interpreteaza la un moment dat, sunt cele in ceea ce priveste podoaba capilara. Pe primul loc fiind schimbarea culorii acesteia, urmata de tunsori, mai mult sau mai putin fanteziste. Intrebarea este daca celebritatile ne sunt pe plac in aceeasi masura - fie blonde, fie brunete.

Edith Gonzalez
Blonda natural, actrita mexicana si-a schimbat culoarea parului in saten inchis, deoarece asa i-a cerut-o rolul din telenovela “Dona Barbara”, dar si cel din “Camaleones”. In prezent, actrita continua sa aiba aceeasi culoare de par, desi marturiseste ca abia asteapta sa redevina blonda pentru a semana cu fiica ei, Constanza, si pentru a nu mai face vizite dese la salonul de coafura.

Aracely Arambula
Protagonista din noua versiune a telenovelei “Inima salbatica” se numara printre putinele actrite care isi pot permite luxul sa experimenteze orice culoare de par, deoarece toate ii vin foarte bine. Pentru rolul din “Inima salbatica”, Aracely nu este nici blonda, nici satena, ci roscata, insa se pare ca poarta o peruca reusita.

Angelica Rivera
De cand este logodnica guvernatorului Mexicului, Enrique Pena Nieto, protagonista din “Tequila cu suflet de femeie”, a optat pentru o culoare mai conservatoare, saten deschis, insa mult timp Angelica Rivera a fost blonda.

Barbara Mori
Fie ca este roscata, fie bruneta sau blonda, la fel ca si in cazul actritei Aracely Arambula, Barbara Mori ii sta la fel de bine, deoarece are un chip de invidiat caruia orice culoare de par ii pune in evidenta frumusetea naturala.

Anahi
La premiile Juventut de anul acesta, unde si-a lansat prima piesa din cariera ei de cantareata solo, “Mi delirio”, Anahi a aparut satena deschis, ceea ce ii pune foarte bine in evident ochii albastri. Foarte multi ani, insa, pe vremea cand canta cu trupa RBD, dar sic and a jucat in telenovela “Rebelde” si in serialul “RBD, la familia”, artista a fost blonda.

Tu cum le placi pe celebritatile latinoamericane? Blonde sau brunete?
 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies