Diana Roman si Anghel Damian au fost Marilyn Monroe si Tom Hanks pentru o zi

Diana Roman si Anghel Damian au fost Marilyn Monroe si Tom Hanks pentru o zi
Citeste mai mult despre: Diana Roman, Anghel Damian, Marilyn Monroe
Data publicarii: 01 Octombrie 2013

Diana Roman si Anghel Damian din telenovela “Ingeri pierduti”, difuzata de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, i-au interpretat pe Marylin Monroe si Tom Hanks in cadrul unui festival dedicat tinerilor actori, de unde s-au intors cu multe premii.

Diana Roman a ales sa o interpreteze pe Marylin Monroe intr-o secventa din filmul “Some Like It Hot”, iar Anghel Damian pe Tom Hanks in filmul “Forrest Gump”: “A fost o mare provocare pentru mine deoarece “imitatul” nu a fost niciodata punctul meu forte. Asa ca mi-am facut curaj si am incercat sa intru in pielea lui Marylin Monroe. Emotiile s-au dublat cand mi-au spus ca voi fi prima. Era pentru prima oara cand am cantat in fata cuiva cu negativ si la microfon. Am trait momente incredibile si zic eu… am reusit. Feedback-ul a fost foarte bun”, povesteste Diana Roman.
“Personificarea lui Tom Hanks in rolul Forrest Gump a fost o dubla provocare. O data, pentru ca rolul in sine presupune o dificultate mare, fiind un rol de compozitie si a doua oara, pentru ca fusese interpretat de Tom Hanks, un imens actor si unul din idolii mei in actorie. Am ales momentul de final, secventa in care e la mormantul sotiei lui si tine un monolog extrem de emotionant, cu foarte multe trimiteri legate de sensul vietii, fericire si destin. Pot spune ca sunt extrem de multumit de alegerea facuta si binenteles ca aprecierea incununata cu premiile primite la Gala, ma onoreaza si bucura si mai tare”, poveseste Anghel Damian.
Totodata, in urma participarii la gala dedicata actorilor din noua generatie, cu spectacolul lor de licenta ”Pisica Verde”, Diana Roman si Anghel Damian au obtinut toate premiile, printre care cel pentru cel mai bun spectacol, cat si premiul publicului.
“Anul acesta, ca proaspata absolventa a UNATC-ului, am participat alaturi de colegii mei la o gala pentru tinerii actori cu spectacolul Pisica Verde si am luat toate premiile dedicate sectiunii grup”, spune Diana Roman.
 “A fost o experienta extraordinara sa ne prezentam la un festival de o asemenea calitate, un loc unde tineretea si talentul se desfasoara liber si sa ne numaram printre premianti”, spune Anghel Damian.
Telespectatorii ii pot vedea pe Diana Roman si Anghel Damian in telenovela “Ingeri pierduti”, difuzata de luni pana joi, de la 20.30, acasa, unde ii interpreteaza pe Simona si Mihai, doi adolescenti rebeli si rasfatati pe care ii asteapta fel de fel de peripetii.
 
 

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies