Au trait pe spatele iubitelor si au incercat sa le ia o parte din avere FOTO

Au trait pe spatele iubitelor si au incercat sa le ia o parte din avere FOTO
Citeste mai mult despre: Shakira, Antonio de la Rua, Nicolas Vallejo-Nagera
Data publicarii: 11 August 2013

In ultimele zile, presa dedicata lumii vedetelor, a relatat povestile argentinianului Antonio de la Rua si a spaniolului Nicolas Vallejo-Nagera, care dupa ce s-au despartit de iubitele lor faimoase, au incercat sa le ia si o mare parte din avere.

In urma publicarii acestor povesti, au iesit la iveala si alte cazuri de barbati, care nu faceu niciun efort pentru a castiga ceva bai, si traiau pe spatele iubitelor lor celebre.

 

Iata cateva din aceste cupluri.


 Shakira si Antonio de la Rúa

 Cantareata Shakira, care in prezent are o relatie cu fotbalistul Gerard Piqué, este inca urmarita de umbra relatiei sale cu argentinianul Antonio de la Rua, care i-a dat de inteles ca nu o va lasa in pace pana cand nu va primi de la ea 100 de milioane de dolari, deoarece, potrivit declaratiilor sale, i-a fost asociat timp de 11 ani. Cererea lui a fost inaintata autoritatilor competente, care, pana la acest moment, nu au dat nicio dispozitie in acest sens.

 

Paulina Rubio si Nicolas Vallejo-Nagera

CantareataPaulina Rubio, care ne-a surprins recent cu o schimbare de look, are si ea probleme cu fostul iubit, Nicolas. In ultima vreme cei doi fosti amorezi se cearta in instante si in presa de scandal. Aparent, Nicolas cere de la Paulina un feld e pensie alimentara, care valoreaza milioane de dolari.

 Niurka si Bobby Larios

 Cubaneza Niurka Marcos nu a avut nici ea mai mult noroc in dragoste, dat fiind ca a avut mai multe relatii cu barbati care s-au apropiat de ea din interes. Asa s-a intamplat si cu Bobby Larios, care s-a apropiat de vedeta cand aceasta trecea printr-un moment formidabil in cariera. Chiar si dupa mai multi ani de la despartire, Niurka si Bobby se cearta ingrozitor din cauza ipocriziei barbatului, care a dorit doar sa fie intretinut.

 


 Ivonne Montero si Fabio Melanitto

 Frumoasa Ivonne Montero nu a avut prea mult noroc in casnicia sa cu Fabio Melanitto, care nu a vrut sa mai stie nimic de ea cand Ivonne i-a spus ca este insarcinata.

 

"Eu i-am oferit totul iar el acum se indoieste ca ar fi tatal copilului meu si chiar mi-a marturisit ca mi-a fost infidel de mai multe ori », declara la acel moment vedeta.

 

Ana Bárbara si Jose Maria Fernandez

 Cantareata Ana Barbara a trecut prin momente dificile in relatia sa cu Jose María Fernandez, care oricum nu era apreciat de mama vedetei, care l-a caracterizat ca fiind un hot si un prefacut. Ba mai mult, mama Anei Barbara l-a acuzat pe Fernandez ca l-a maltratat pe fiul cantaretei, din anterioara sa relatiei si chiar ca i-ar fi furat o casa.


 Aylin Mujica si Gabriel Valenzuela

Actrita cubaneza Aylin Mujica a fost in atentia presei in 2011 din cauza problemelor pe care le avea in relatia ei cu Gabriel Valenzuela, pe care l-a acuzat in fata autoritatilor americane de abuz fizic. Mai mult, vedeta a dezvaluit in presa ca Gabriel nu aducea niciun ban in casa si in plus flirta cu alte femei, motiv pentru care in 2012 l-a dat afara din casa lor.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Feluri de iubire
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Dila
  195 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies