GALERIE FOTO Sore si-a sarbatorit ziua de nastere printre personaje celebre din filme si povesti

GALERIE FOTO Sore si-a sarbatorit ziua de nastere printre personaje celebre din filme si povesti
Citeste mai mult despre: Sore Mihalache, ACASA TV, acasatv, personaje, www.acasatv.ro
Data publicarii: 01 Noiembrie 2012

Sore din “Pariu cu viata”, serial ce poate fi urmarit de la 20:30 la Pro Tv si de la 22:30 pe www.voyo.ro si membra LaLa Band, si-a sarbatorit ziua de nastere aseara, in noaptea de Halloween, printre  zeci de personaje din povesti, filme, sau actori de la Hollywood.

Sore si-a dorit o petrecere aniversara “diferita”, astfel ca a ales ca evenimentul sa aiba loc de Halloween, iar invitatii, colegii ei din “Pariu cu viata” au venit costumati in fel si fel de personaje celebre, Cristina si Vlad neputand fi prezenti pentru ca au avut filmare de noapte pentru serial:

“Ziua mea de nastere a fost o poveste. Am avut invitati o multime de personaje de film, oameni istorici sau artisti…asta pentru ca tema petrecerii organizate in ziua de Halloween a fost Famous People. M-am bucurat mult ca toti oamenii au respectat tematica si s-au costumat, toata lumea s-a simtit bine si s-a dansat pana dimineata”, spune Sore.

Seara a fost plina de surprize, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri a venit de la mama ei, care a scris pe tort un mesaj important pentru Sore : “Momentul tortului a fost emotionant pentru ca mama, cea care s-a ocupat de tort, a scris in loc de La multi ani, " I'm really different 23", iar in momentul in care am suflat in lumanari, pe un ecran a aparut  o filmare de la ziua mea de nastere de la 3 ani sufland in tort. M-au facut sa plang :) “Vinovatii” au fost parintii mei si Alexia Talavutis, prietena mea. Iubitul meu, Rapha, a fost cel care a anuntat tortul, luandu-si in serios rolul de Joker”, povesteste emotionata Sore.

Printre cadourile primite se afla o cutiuta muzicala, iar iubitul ei, Rapha, i-a daruit doua inele pretioase marca Disney: “Cadourile primite au fost minunate... Prietenii mei din LaLa mi-au luat farduri, accesorii, hainute, prietenii de la HaHaHa Production mi-au luat o cutiuta muzicala in forma de carusel din Swarowski, iar iubitul meu mi-a luat nu un inel, ci doua inele de la Disney cu urechiile lui Mini si cu pietricele Swarowski aplicate.

A fost o petrecere minunata, eu nu mi-am mai serbat ziua de la 18 ani si pot spune ca a fost un cadou potrivit pentru 23 de ani pe care ii voi implini sambata, 3 noiembrie!”, adauga Sore.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies