"Nu vreau sa mai fiu catalogata drept fetita care a sfarsit intr-un centru de reabilitare". Adevarul despre viata unei foste vedete Disney

Nu vreau sa mai fiu catalogata drept fetita care a sfarsit intr-un centru de reabilitare . Adevarul despre viata unei foste vedete Disney
Citeste mai mult despre: vedeta Disney, reabilitare
Data publicarii: 03 Decembrie 2013

Fatul ca Miley a facut orice si a trecut printr-o serie de transformari fizice numai pentru a scapa de imaginea de vedeta Disney, se pare ca Demi Lovato vrea sa faca si ea acelasi lucru.

De curand si-a schimbat culoarea parului si de la blondul cuminte, rebela Demi a trecut la albastrul excentric si indraznet. Tot din procesul de eliminare a imaginii de vedeta Disney face parte si pictorialul pentru revista "Nylon", iar interviul pe care l-a dat pentru aceeasi publicatie, cantareata in varsta de numai 21 de ani a marturisit ca vrea sa scape de eticheta de fetita Disney care a mers in centrele de reabilitare.

Tinutele pe care le-a purtat in pictorial sunt dintre cele mai excentrice, vedeta imbracand haina de blana in nuante de albastru, pantaloni cu dungi argintii, camasa legata in jurul talie, dar in acelasi timp si imbinand o multime de culori si trenduri.

In interviul pe care l-a dat Demi a vorbit deschis despre planurile de viitor:"Vreau sa scap de imaginea de fetita Disney care a sfarsit intr-un centru de reabilitare pe vremea cand inca era vedeta Disney. Nu vreau ca oamenii sa auda melodiile mele la radio si sa spuna:"Oh, ea este fata care a incercat sa se sinucida."

"Probabil am cea mai buna relatie artist-fani de pe piata muzicala pentru ca nu am secrete."

Despre perioada in care a fost internata vedeta a dezvaluit ca si-a sters contul de Twitter, iar cand au venit parintii sai in vizita nu a putut sa nu-i intrebe daca fanii sai au aflat, iar dezamagirea a fost mare cand a aflat ca intreaga presa scria despre acest subiect.

Dupa ce a iesit de la reabilitare, Demi a marturisit ca a fost diagnossticata cu boala bipolara, dar si faptul ca a fost dependenta de anumite substante pentru o buna perioada de timp dupa ce a iesit.

Vezi imaginile aici!

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Aproape de iubire
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Iubire la pachet
  120 min
  12:00 Aproape de iubire
  180 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Pe firul iubirii
  120 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  120 min
  22:00 Lasa dragostea sa creasca
  120 min
  00:00 Scorpionul
  75 min
  01:15 Lectii de viata
  60 min
  02:15 Trei surori
  150 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies