Marimea bustului creste odata cu notorietatea! Vezi ce vedete latino-americane au aparut cu o cupa mai mare la sutien de pe o zi pe alta - FOTO

Marimea bustului creste odata cu notorietatea! Vezi ce vedete latino-americane au aparut cu o cupa mai mare la sutien de pe o zi pe alta - FOTO
Citeste mai mult despre: BUST GENEROS, sani, silicoane, telenovele
Data publicarii: 11 Octombrie 2013

Moda silicoanelor nu are loc doar in Romania sau doar la Hollywood. Mania bustului generos este prezenta peste tot: de la est, la vest si de nord, la sud.

Se pare ca si actritele de telenovele au optat pentru 1-2 numere mai mari la cupa de la sutien. Daca mana mai ieri isi ascundeau sanii in rochii stranse pana la gat, azi isi dezvaluie frumusetea pieptului in tinute decoltate si pictoriale sexy.

Dulce Maria, in anul 2004, cand a jucat in "Rebelde", avea bustul mic, insa cativa ani mai tarziu sanii ei pareau mult mai mari ca de obicei. Fie ca a folosit sutien cu push up sau nu, diferenta este vizibila cu ochiul liber.

Cum sa eviti furia laptelui si mastita, complicatii ale sanului dupa nasterea bebelusului

In schimb, Anahi nu a ascuns niciodata faptul ca isi doreste sani mai mari. Aceasta si-a facut o operatie de marire a sanilor, insa corpul sau nu a acceptat silicoanele si, ulterior, actrita a trebuit sa si le scoata. Dar se pare ca a apelat, iarasi, la bisturiu, pentru ca bustul ei este vizbil marit.

Kate del Castillo are implanturi, iar Barbara Mori pare sa schimbe des cupa la sutien, insa nu se cunoaste concret adevarul despre bustul ei. In unele filme, apare cu un bust mediu, in altele, sanii par mult mai mari.

Si Lucero pare sa fi apelat la interventii chirugicale, pentru ca bustul ei este mediu si se observa o schimbare in acest sens.

Cea mai mare modificare se observa cu ochiul liber la Angelique Boyer. Atunci cand a jucat in "Rebelde" au fost cateva scene in care a aparut in costum de baie. Sutienul de la costum de baie a aratat faptul ca mama natura nu a fost generoasa cu actrita in privinta bustului. Dupa filmari, Angelique si-a pus silicoane, iar in "Teresa" s-a putut vedea schimbarea.

Vezi in galeria foto ce alte vedete au apelat la opertii de marire a bustului.

 • Angelique Boyer
Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies